Kaupallinen yhteistyö

Laakson perheen kestotilaus on kestänyt 56 vuotta

Janakkalassa syttyvät valot yhdessä keittiössä jo aamukolmen jälkeen, kun Seija Laakso noutaa aamun lehden postilaatikosta.
Hämeen Sanomat on ollut tärkeässä osassa Laakson perheessä aina, jo 56 vuoden ajan. Tuolloin juuri avioituneet Raimo ja Seija Laakso muuttivat ensimmäiseen yhteiseen kotiin. - Lehti tilattiin tietenkin ensimmäiseksi, koska olimme tottuneet sitä lukemaan, Raimo Laakso muistelee.

– Minä luen lehden silloin ensimmäisen kerran. Päivän mittaan luen sen tarkkaan kannesta kanteen. Illalla osaan lehden ulkoa, Seija Laakso hymyilee.

Hämeen Sanomat on ollut tärkeässä osassa Laakson perheessä aina, jo 56 vuoden ajan. Tuolloin juuri avioituneet Raimo ja Seija Laakso muuttivat ensimmäiseen yhteiseen kotiin.

– Lehti tilattiin tietenkin ensimmäiseksi, koska olimme tottuneet sitä lukemaan, Raimo Laakso muistelee.

Hämeen Sanomien lukemisesta ei Laaksoilla tule koskaan kinaa, sillä molemmat lukevat lehden omaan tahtiinsa mieltymystensä mukaan.

– Ja tykkäämme siitä mahdottoman paljon, että lehti on kaksiosainen. Kumpikin saa oman puolensa jos samaan aikaan luetaan, Seija kertoo.

Raimo on urheilumies, joten hän suuntaa katseensa ensimmäisenä urheilusivulle.

– Nuorempana urheilin paljon, suunnistin ja pelasin muun muassa pesäpalloa ja jääkiekkoa. Eräässä Leppäkosken Voiman jääkiekko-ottelussa täräytin kolmetoista maalia.

Seija Laakso kiteyttää sen, miksi lehden kestotilaus on jatkunut vuosikymmenten ajan.

– Hämeen Sanomat on ihan täydellinen lehti meille. Paljon paikallisia uutisia ja mielenkiintoisia henkilötarinoita. Ei tulisi päivästä mitään ilman Hämeen Sanomia, se on meille niin tärkeä.

Tutustu Hämeen Sanomien tilausvaihtoehtoihin ja -tarjouksiin täällä