Kaupallinen yhteistyö

Säästä lainojesi kuluissa

Kaupallinen yhteistyö: Useimmiten laina otetaan äkilliseen rahantarpeeseen ja siksi kilpailutus usein unohtuu ennen lainan ottamista. Vaikka sinulla olisikin jo useita lainoja, on mahdollista, että saat säästettyä niidenkin osalta vielä pitkän pennin. Siirry nyt kilpailuttamaan lainat ja ottamaan halvempaa lainaa meidän avullamme.

Me Lainanvälittäjällä emme voi luvata, että saat säästettyä lainojesi kuluissa, mutta lupaamme tehdä kaikkemme sen eteen, että löydämme lainoillesi halvemman ratkaisun. Mikä parasta tämä kaikki on sinulle täysin ilmaista!

Keitä me sitten olemme? Olemme Suomessa, Ruotsissa (Lånemäklaren) ja Norjassa (Lånemegleren) toimiva yritys, joka on kilpailuttanut jo kymmeniä tuhansia lainoja ja onnistuneet löytämään halvempaa lainaa lähes kaikille asiakkaillemme.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen säästää sinulle rahaa lähes poikkeuksetta. Monta lainaa tarkoittaa monia kuluja ja yhdistäessäsi nämä lainat, tulet maksamaan ainoastaan yhtä lainaa ja yksiä kuluja. Kuulostaako jopa liian yksinkertaiselta? Tämä kuitenkin toimii ja Lainanvälittäjä on valmiina auttamaan. Sinun tulee ainoastaan lähettää lainojen yhdistämishakemus meille ja etsimme sinulle halvimman järjestelylainan Suomen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Autamme vanhojen lainojen siirtämisessä uuteen pankkiin ja usein koko prosessi hoituu parin päivän aikana. Lainojen yhdistämispalvelummekaan ei maksa sinulle mitään.

Uuden lainan kilpailuttaminen

Uuden lainan kilpailuttaminen tehdään usein liian hätäisesti tai sitä ei tehdä laisinkaan, koska rahan saaminen tilille mahdollisimman nopeasti on harmittavan usein ainoa tavoite. Myöhemmin sitten ihmetellään, miksi puolet lainanlyhennyksestä on korkoja ja miksi takaisin maksettava summa on niin suuri. Tilastotietoa asiasta löydät täältä.

Jos olet ottanut korkea kuluisen lainan, voimme etsiä sinulle halvemman (tai ainakin yritämme parhaamme). Yksinkertaisesti sinun tulee vain lähettää meille lainahakemus ja toimitamme sinulle useita lainatarjouksia. Jos lainatarjouksien kulut näyttävät pienemmiltä kuin nykyisen lainasi, on sinun syytä vaihtaa.

 

Lainanvälittäjä.fi on STK Rahoitus Oy:n (y-tunnus: 2721893-1) brändi, jonka omistaa emoyhtiö STK Finans AS. Kilpailutamme 500 € – 50 000 € suuruiset lainat suomalaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille kuluttajille, täysin ilmaiseksi.