Kaupallinen yhteistyö

Tankkauksen voi maksaa puhelimella – myös auton tiedot kulkevat mukana mobiilissa

Milloin olikaan auton edellinen huolto, ja missä talvirenkaat ovat säilytyksessä? Entä kuinka tyhjäksi tankki jäi? Jos haluat, kaikki autosi tiedot löytyvät puhelimestasi.

Auton käyttöön liittyy paljon kysymyksiä, varsinkin jos sitä käyttää useampi perheenjäsen. Kukapa muistaisi, milloin auto piti katsastaa tai mitä huollossa viimeksi tehtiin? Tieto löytyisi ehkä kuiteista, mutta missä ne ovat?

Auton huoltoja ja muita toimenpiteitä on nyt helppo seurata omalla mobiililaitteella. Santanderin uusi All in One -sovellus on ladattavissa verkossa, eikä se edellytä Santanderin asiakkuutta.

– Haluamme helpottaa asiakkaan arkea ja auton asioiden seurantaa. Sovellus ikään kuin korvaa hanskalokeron kaikkine lappuineen. Tämä uusi sovellus on looginen jatko All in One -palvelullemme, sanoo Santanderin markkinointipäällikkö Eemil Rantalainen.

Autoilija voi tehdä sovellukseen muistiinpanoja oman autonsa tankkauksista ja huolloista, tallentaa sijainteja sekä jakaa tietoja samaa autoa käyttäville muille perheenjäsenille. Sovelluksen välityksellä voi myös esimerkiksi kertoa, minne auto on pysäköity.

Turvallisempaa asiointia

All in One -sovellus sisältää myös mobiilitankkauspalvelun. Palvelu toimii Nesteen huoltoasemilla, jotka tukevat mobiilitankkaamista.

Rantalainen kertoo, että alkuvaiheessa mobiilitankkaus käyttää Nesteen luotollista mobiilitankkauskorttia.

– Palvelu tulee laajenemaan niin, että jatkossa tankkaus voidaan veloittaa suoraan asiakkaan luotto- tai maksukortilta.

Tankkaaminen tapahtuu ilman erillistä käteisen tai maksukortin pyörittelyä, ja tankkaustiedot tallentuvat sovellukseen. Kortin käyttö on turvallisempaa, kun sitä ei tarvita maksutilanteessa eikä se siis unohdu korttiaukkoon.

Kun kortin PIN-koodia ei tarvitse näppäillä polttoainetankilla, se ei myöskään päädy vääriin käsiin.

Tiedot ja maksuväline aina mukana

Sovelluksen käyttäminen on helppoa: valitset sovelluksesta huoltoaseman ja tankin ja tankkaat. Lasku ja kuitti tulevat saman tien tiedoksi sovellukseesi ja mobiilitankkauksen ostot laskutetaan tililtäsi kuukausittain.

– Jos perheessä on useampi auto, niille on helppo luoda sovellukseen erilliset profiilit. Näin jokaisen auton kuluttamat polttoainemäärät on helppo tarkistaa eritellysti. Sama koskee tietysti auton muitakin kuluja, Rantalainen toteaa.

Sovelluksen käyttö helpottaa kustannusten seuraamista ja tiedon jakamista muiden käyttäjien kesken. Mikäli käyttäjällä on myös Santanderin All in One -sopimus autolleen, sen tilaa voi seurata sovelluksen kautta.

– Moni haluaa tietää, paljonko rahaa kuluu tankkaukseen ja auton muihin kuluihin ja miten autoa on huollettu, Rantalainen toteaa.

Santander

All in One -sovellus on ladattavissa iOS- ja Android -laitteille. Palvelun käyttöönotto ei vaadi Santanderin asiakkuutta.

Tutustu All in One -sovellukseen

 

Santander on Suomen suurin autorahoittaja.

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, joka tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii elelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santanderin toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa. 

Päivän lehti

12.7.2020