fbpx
Kaupallinen yhteistyö

Täyden palvelun talo 450 vuoden työkokemuksella

Hämeen Konttoritekniikka on yrityksille suunnattu täyden palvelun talo.

Käytännössä asiakas saa koko toimistonsa toimivaksi yhdestä paikasta, oli kyseessä sitten työpisteen ergonomia, vessa- tai kopiopaperi, lähdevesiautomaatit, AV-laitteet tai IT-palvelut. Myös huolto ja IT-järjestelmien ylläpito kaikille laitteille sekä etätuki kuuluvat 40-vuotiaan yhtiön palveluihin.4

– Meillä on töissä 25 työntekijää. Olemme ylpeitä siitä, että yhteenlaskettu työkokemuksemme alalta on yli 450 vuotta, hymyilee toimitusjohtaja Jarmo Hiittu.

Hämeen Konttoritekniikan asiakkaiden ei siis tarvitse kuluttaa aikaansa kuuntelemalla puhelinvaihteiden lupsakkaa murretta.

He soittavat suoraan asiantuntijalle ja ongelma ratkeaa. Oli kyse sitten kopiopaperin loppumisesta tai verkko-ongelmista.

Fiksu säästää terveyttään seisomalla

Useiden tutkimusten mukaan istuminen on vaarallista, joidenkin mukaan jopa hengenvaarallista. Siksi toimistotyöntekijän täytyy kiinnittää huomiota työergonomiaan.

Pro Agrian uusiutuvan energian asiantuntija Kaisa Halme huomasi tämän tästä nousevansa ylös tuolista jaloittelemaan. Väärillä säädöillä olevassa tuolissa työskenteleminen veti paikat jumiin. Työpäivän jälkeen selkä ja hartiat valittivat.

Kaisan arki muuttui, kun Hämeen Konttoritekniikan Sari Puhkala suositteli hänelle sähköpöytää.

– Sähköpöydän myötä ongelmat poistuivat. Nykyisin istun vain osan päivää. Päivän lopuksi pöytä jää seisoma-asentoon, josta jatkan sitten seuraavana aamuna, Kaisa Halme kertoo ja lisää myös jaloittelevansa työpäivän aikana.

Selkäoireet hellittivät, kun Kaisa Halme sai työpisteeseensä sähköpöydän.

Hämeen Konttoritekniikka toimittaa vuodessa satoja sähköpöytiä työpaikoille.

– Sähköpöytä on työergonomian tärkeä lähtökohta, Sari Puhkala kiteyttää.

Hämeen Konttoritekniikan asentajat tuovat pöydän työpisteeseen ja säätävät sen asiakkaalle sopivaksi. Samalla voidaan laittaa kuntoon työpisteen valaistus ja miettiä, millainen hiiri tai hiiriohjain sopisi asiakkaalle parhaiten.

Lisäksi seisomatyöskentelyssä työpistematto vähentää jalkojen rasitusta ja ehkäisee selkäongelmia.