Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autokaupoilla erotutaan palvelulla ja valikoimalla – ”Meillä on 200 autoa myymälässä ja yli 4000 lisää verkossa.”

Vaikka autojen etämyynti kasvaa vuosi vuodelta, myymälän ovi käy vilkkaasti ja auto halutaan kokea paikan päällä itse ennen ostopäätöstä. Kaurialan Sakan myyjät auttavat tekemään parhaita valintoja autokaupoilla. Hämeenlinnan palvelevin autokauppa löytyy Kaurialasta.

Kaurialan Sakan avajaisia suunnitellessa ei osattu arvata, että maailmanlaajuinen pandemia iskisi ja vaikuttaisi vielä tänäkin päivänä ihmisten elämään. Haasteista huolimatta kauppa on käynyt ja lupaus olla seudun palvelevin ja paras autokauppa on pitänyt.

”Toivotamme kaikki hämeenlinnalaiset tervetulleeksi autokaupoille. Meillä kaikki asiakkaat saavat samaa, intoa ja asiantuntemusta puhkuvaa palvelua huolimatta siitä, onko vain katselemassa rauhassa vai tulossa ostohousut jalassa,” tervehtii Henri Intke, Kaurialan Sakan myyntipäällikkö.

”Haluamme auttaa ihmisiä tekemään heidän elämänsä parhaita valintoja autokaupoilla. Tänään autoja rauhassa katsellut saattaa tulla huomenna vaihtoauton kanssa takaisin. Koskaan ei tiedä, milloin ostopäätös syntyy, joten autamme pohdintojen jokaisessa vaiheessa,” Intke jatkaa.

Yli 200 auton valikoimasta on varaa valita. Varasto on poikkeuksellisen laaja Hämeenlinnan kokoiseen kaupunkiin, mutta siinä piileekin yksi Sakan palvelun valttikorteista.

”Näin laajasta valikoimasta löytää jokainen taatusti itselleen sopivan auton. Jos kuitenkin pääsee käymään niin, että sellaista ei Hämeenlinnasta löydy, Sakan koko 4000 auton valikoima on käytettävissä. Autoja saadaan siirrettyä paikkakuntien välillä nopeastikin. Esimerkiksi Express-pisteeltämme saamme toimitettua auton koeajolle jopa saman päivän aikana,” Intke esittelee.

Vaikka autojen etämyynnin osuus kasvaakin vuosi vuodelta, on henkilökohtaisella palvelulla suuri merkitys. Auto on yksi suurimmista hankinnoista, mitä ihminen elämänsä aikana tekee.

Vaikka vaihtoehtojen vertailu on verkkosivujen ja eri autoportaalien myötä nykyään vaivatonta, täytyy auto useimmiten nähdä ja kokea itse, ennen kuin kaupat syntyvät. Sakan myyjät ovat usein intohimoisia autoihmisiä itsekin, joten asiantuntemusta ja apua löytyy.

”Haluamme olla asiakkaillemme heidän elämänsä ainoa autokauppa. Myyjillemme voi soittaa omaan autoon liittyvissä, askarruttavissa asioissa. Jos huollon tarve iskee, paikalliset kumppaniverkostomme pitävät auton kunnossa. Teemme muutenkin paljon yhteistyötä paikallistasolla, jotta asiakkaamme saavat aina parasta palvelua.”

”Kun asiakas lähtee myymälämme pihasta uudella autollaan, hän voi olla varma siitä, että on tehnyt elämänsä parhaan valinnan ja edessä on huolettomia kilometrejä! Meille nimittäin saa soittaa aina kaupan jälkeenkin, jos kysymyksiä tai huolia ilmenee,” Intke kertoo.

Kaurialan Saka palvelee arkisin kello 10–18 ja lauantaisin 10–15 osoitteessa Eino Leinon katu 40.

Tutustu valikoimaan osoitteessa saka.fi tai tule paikan päälle kaupoille!