Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Säästä helposti tekemällä kattava lainavertailu – Lainaa.com

Lainarahan käyttö on osa normaalia järkevää taloudenhoitoa silloin, kun lainan valitsee huolella kilpailutuksen myötä ja lainarahan käyttökohde on tarpeellinen. Jokaisen tulee ennen lainanottoa arvioida mahdollisimman tarkkaan sekä tarvitsemansa lainan suuruus että realistinen takaisinmaksuaika. Ja laina kannattaa ottaa sellaiselta lainatarjoajalta, joka ei peittele todellisia kustannuksia.

Yleisimpiä lainarahan käyttökohteita ovat suuret hankinnat, kuten esimerkiksi uusi auto tai uudet kodinkoneet ja huonekalut. Monia isoja hankintoja voi ostaa myös osamaksulla. Kannattaa kuitenkin huomata, että osamaksun kustannukset voivat osoittautua kohtuuttoman suuriksi. Usein paljon halvemmaksi tulisi tehdä hankinnat kilpailutetun lainan avulla. Lainojen kilpailutukseen erikoistunut Lainaa.com lainavertailu on ilmainen ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka hoitaa kilpailutuksen puolestasi. Yhden klikkauksen päässä olevassa kilpailutuksessa on mukana jopa 40 pankkia ja rahoitusyritystä.

Miksi Lainaa.com on ylivertainen lainavertailupalvelu?

Lainarahatarjousten pyytäminen yksitellen eri rahoittajilta ja niiden vertaileminen keskenään on erittäin työlästä ja vaikeaa. Hyvä kilpailutus edellyttää kymmenien tarjouspyyntöjen laatimista ja lähettämistä sekä tulosten analysointia. Tähän ongelmaan vaivattoman ratkaisun tarjoaa Lainaa.com, joka tekee puolestasi laajan kilpailutuksen. Palvelun helppokäyttöinen lainanhakuratkaisu on täysin ilmainen eikä sen käyttö sido sinua ottamaan lainaa yhdeltäkään tarjoajalta. Saatuja tarjouksia voi helposti ja rauhassa vertailla ennen päätöksen tekemistä.

Lainaa.com on sitoutunut rehelliseen ja puolueettomaan lainavertailuun. Emme koskaan nosta suosituksiin jotain tiettyä rahoittajaa, vaan halvimman tarjouksen tehnyt on aidosti paras tarjous ajankohtana, jolloin teet palvelun kautta kilpailutuksen. Markkinatilanne ja rahoittajien tarjoukset vaihtelevat jatkuvasti, mutta Lainaa.com palvelun avulla löydät aina parhaimman lainatarjouksen.

Periaatteisiimme kuuluu myös vastuullisuus. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme pitämään taloutensa tasapainossa. Kerromme avoimesti myös lainanottoon liittyvistä riskeistä sekä niihin varautumisesta. Lainaa ei koskaan tule nostaa ilman huolellista oman talouden ja maksukyvyn arviointia.

Itse kilpailutuksen teettäminen Lainaa.com palvelussa edellyttää vain yhden selkeän tietolomakkeen täyttämistä ja lähettämistä. Valittavanasi ovat muun muassa 1 – 20 vuoden takaisinmaksuaika sekä tietysti lainasumma, joka voi olla enimmillään 60 000 €. Modernin ja tehokkaan kilpailutusteknologian ansiota saat kilpailutuksen tulokset yleensä jo muutamassa minuutissa.

Avoin ja reilu lainavertailupalvelu

Meillä Lainaa.comissa kaikki toiminta perustuu avoimuuteen ja reilun pelin henkeen. Emme salaile sitä, että saamme palkkion jokaisesta palvelumme kautta otetusta lainasta. Tämä mahdollistaa laajan lainakilpailutuspalvelumme ylläpitämisen ja kehittämisen. Näin sinä et myöskään koskaan joudu maksamaan palvelun käytöstä.

Kun vertailet lainatarjouksia, katso tarkkaan mikä todellinen vuosikorko tarjouksesta löytyy. Se on ehdottomasti tärkein lainavertailukriteeri. Älä anna pienen nimelliskoron hämätä. Siitä puuttuvat esimerkiksi avausmaksu ja kuukausittainen tilihoitopalkkio sekä mahdollisesti muitakin oheiskuluja. Lainaa.com esittää aina todellisen vuosikoron kilpailutuksen tuloksissa.

Meidän missionamme on tarjota rahanarvoista säästöä lainanhakijoille markkinoiden edullisimpien lainatarjouksien avulla. Toimintamme vastuullisuus näkyy muutoinkin kuin reilun ja rehellisen lainavertailun tarjoamisena. Teemme osamme ympäristön suojelun puolesta istuttamalla puun Suomen luontoon yhteiskumppanimme avulla jokaisen palvelumme kautta otetun lainan myötä.

Kilpailutuksen tuloksia tutkiessasi, muista aina perehtyä muihinkin tarjouksiin, kuin halvimpaan tarjoukseen. Yksityiskohtaiset lainaehdot vaihtelevat tarjouksissa ja voit valita minkä tahansa saaduista tarjouksista. Kenties takaisinmaksuehdot ovatkin sinulle sopivammat toiseksi parhaalla lainatarjoajalla. Tutustu siis huolella lainaehtoihin ennen päätöksen lukkoon lyömistä.

Palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse pelätä ylisuuren koron omaavia lainoja. Kohtuullisen todellisen vuosikoron omaavan lainan valinta on palvelumme avulla erittäin helppoa!

Lainaa.com on osa suurempaa perhettä

Lainaa.com kuuluu uuteen reilumpaan kuluttajille suunnattuun kilpailutustuoteperheeseen, joka on perustettu reilumpia arvoja noudattaen.

Kilpailutustuoteperheeseen kuuluvat myös Sähköt.net sähköjen kilpailutuspalvelu ja Insured.fi vakuutusten kilpailutuspalvelu.

Sisällöntuotanto: SEOSEON Digitoimisto