Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autokeskus Hämeenlinnan merkkihuollossa asiat hoituvat kuin itsestään – Auton huolto on helppoa kuin mikä

Autokeskus auttaa kiireisiä autonomistajia kätevillä palveluillaan. Liike hoitaa nykyisin myös Toyotan myynnin ja huollon Hämeenlinnassa.

Kiireisessä arjessa ihmiset saattavat tuskailla, miten auton ehtii viedä huoltoon, kun oma kalenteri on täynnä ohjelmaa. Toyotan omistajien ei tarvitse asiaa hermoilla, sillä Autokeskus Hämeenlinnan merkkihuollossa asiat hoituvat kuin itsestään ja tarjolla on monenlaista merkittävää turvaa autolle. Samat palvelut ovat saatavissa myös Hyvinkään Toyota Willasta.

Hämeenlinnassa Toyotan myynti ja valtuutettu huolto siirtyivät Autokeskukseen noin vuosi sitten.

Tuo & Nouda 24/7 -palveluautomaattia käyttäen auton voi viedä Autokeskukseen huoltoon ja hakea sieltä pois mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Liikkeessä ei tällöin tarvitse välttämättä asioida ollenkaan henkilökohtaisesti. Verkkopalvelussa huollon hinnat näkyvät asiakkaalle avoimesti suoraan.

Edelleen huollon voi varata myös perinteisesti puhelimitse tai liikkeessä asioidessa. Keskitetyssä, puheluita vastaanottavassa call centerissä huoltoneuvojat vastaavat soittoihin.

– Kaiken pystyy hoitamaan suoraan toyotahuoltovaraus.fi-sivujen kautta, ja maksaa voi palveluautomaatin avulla. Meillä kaikki palvelut autoon onnistuvat, kolarikorjaukset mukaan lukien. Hyvin suosittu on ollut noutopalautuspalvelu, jossa kumppanimme hakee auton asiakkaan kotoa ja palauttaa sen takaisin. Tällöin työnjohtaja lähettää maksulinkin asiakkaalle. Palvelu sopii hyvin kiireiseen elämään, huoltovastaava Veikko Mononen kertoo.

Kun auto on ollut huollossa, sen omistaja saa Autokeskuksesta nähdäkseen videolinkin siitä, mitä autolle kuuluu. Ammattitaitoinen mekaanikko näyttää mahdolliset havainnot kunnostusta vaativista kohdista ja ehdotukset niiden korjaamiseksi.

– VideoCheck-palvelussa kuvataan auton huollosta video, joka lähetetään asiakkaalle. Hän pääsee näkemään, miltä auton alla näyttää. Huollosta on haluttu tehdä Toyotan kanssa läpinäkyvää, ja se on lisännyt myös asiakastyytyväisyyttämme, Mononen sanoo.

VideoCheck on saatavissa kaikissa Autokeskuksen toimipisteissa, ja se koskee Toyotan lisäksi muita Autokeskuksen edustamia merkkejä. Palvelun saa haluttaessa määräaikaishuollon yhteydessä veloituksetta.

Iso merkitys auton omistajalle on Autokeskuksen tarjoamalla Toyota Relax -turvalla, jota ei ole kellään muulla. Kun auton käyttää merkkihuollossa, siihen saa turvan 10 ikävuoteen ja 160 000 kilometriin asti.

– Käytännössä turva kattaa lähes kaikki autoon tulevat tekniset ongelmat, jotka kuuluvat tehdastakuun ehtoihin. Sillä saa turvan voimaan seuraavaan huoltoon asti. Tähän liittyy myös ajatus, että auto kannattaa aina huoltaa merkkiliikkeessä, Mononen sanoo.

Hybridiautoihin Autokeskuksessa tehdään huollon yhteydessä hybriditarkastus. Panostamalla ajamisen huolettomuuteen helpotetaan autoilijan arkea.

Hybrideihin saa myös akkuturvan, joka on on voimassa 10 vuotta tai 350 000 kilometriä. Turva jatkuu määräaikaishuollon jälkeen kerrallaan aina vuoden tai 15 000 kilometriä eteenpäin.

Autokeskus Hämeenlinnassa kaikki palvelut sijaitsevat saman katon alla. Palveluihin kuuluvat myynnin ja huollon lisäksi kolarikorjaus, tuulilasien korjaukset ja vaihdot, autojen varustelut. renkaanvaihdot ja niihin liittyvät palvelut, kuten renkaiden kausisäilytys.

Autokeskus Hämeenlinnassa on Toyotan lisäksi BMW:n myynti ja huolto.

– Autokeskus on pitkän linjan kokenut ja luotettava toimija sekä myynnissä että huollossa. Toyota istuu meille kuin hanska käteen, Mononen sanoo.

Toyota on ollut pitkään kärjessä Suomen suosituimpien autojen joukossa. Myös viime vuonna se oli ensirekisteröityjen autojen ykkönen. Skoda oli Wolksvagenin jälkeen kolmanneksi suosituin.