Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Verkkokaupat valmistautuvat vilkkaaseen kesäkauteen – nämä ovat tämän hetken kysytyimmät tuotteet

Mitä tuotteita kuluttajat hamstraavat juuri nyt? Suomalaisen verkkokauppakonsernin koosteessa kerrotaan, mikä tavara kiinnostaa kesään valmistautuvaa kansaa.

Kotimainen SB Ecommerce Group kokoaa saman katon alle laajan kattauksen verkkokauppoja suomalaisten erilaisiin tarpeisiin. Nyt konsernin kaupat esittelevät tämän hetken suosituimmat tuotteet.

Sähköinen liikkuminen jatkaa nousuaan

EVX Store on sähköisen liikkumisen asiantuntija, jonka valikoimasta löytyvät muun muassa kaikenlaiset sähkökäyttöiset kulkupelit sähköpotkulaudoista sähköpyöriin ja -perämoottoreihin.

Sähköisyys onkin nyt liikkumisen ykköstrendi: aiempien vuosien tapaan erityisesti sähköpotkulaudat viedään kesän kynnyksellä käsistä. Laudan omaan käyttöönsä kesäksi haluavan kannattaakin kiirehtiä välttääkseen viime vuosien toimitusongelmat, kuuluvat EVX Storen varastotiimin terveiset.

Kaikenlainen temppuilu laudoilla on nyt suosittua, ja skeittiparkit täyttyvät jo lautailijoista, jotka valitsevat harrastustaan varten ketterän ja helposti liikuteltavan mallin.

Pitkiä ajomatkoja varten ja vaihtelevaan maastoon valitaan yhä useammin sähköpotkulauta, jonka kyydissä voi istua, tai jossa on leveämmät ja kestävämmät pyörät. Tällöin ajo on sujuvaa ja aina mukavaa.

Myös repussa tai laukussa kuljetettavat sähköpotkulaudan vara-akut ja muut lisävarusteet ovat kuluttajien keskuudessa nyt suosittuja. Sähköpotkulautailijat haluavat varmistua ajon sujuvuudesta koko pitkän, kuuman lautailukesän ajan.

Tapahtumakesä lähestyy – ja näkyy myynnissä

Kaikenlaiset tapahtumat tekevät tänä keväänä ja kesänä ennennäkemättömän paluun, ja kesänsä Suomessa viettävä kärsiikin jopa runsaudenpulasta. Festareita, messuja ja markkinoita järjestetään joka lähtöön. Se näkyy nyt markkinointitarvike.fi -verkkokaupan tuotteiden kysynnässä.

Pop-up-telttoja tilataan luonnollisesti suuria määriä ulkoilmatapahtumiin yritysten käyttöön. Myös kuluttajat ovat havahtuneet siihen, että omannäköisen ja käytännöllisen teltan tai katoksen voi hankkia vaikkapa häitä, mökkifestareita tai rapujuhlia varten.

Teltan saa markkinointi- ja painotuotteiden toimittamiseen erikoistuneesta verkkokaupasta usein edullisemmin kuin toisaalta. Osan telttamalleista voi kuluttajakin tilata valitsemallaan painatuksella, jolloin säältä vieraita suojaavan rakennelman saa sopimaan mainiosti juhlien teemaan.

Asusteita juhliin ja festareille

Pitkään odotettu tapahtumakesä näkyy myös Sauso.comin myynnissä. Sauson verkkokauppa myy laadukkaiden ja pitkäikäisten nahkahansikkaiden lisäksi muita asusteita, kuten huiveja.

Käsineitä myydään vuodenaikaan nähden paljon, sillä pitkän pandemia-ajan jälkeen suomalaiset haluavat viimein ihmisten ilmoille päästessään panostaa pukeutumiseen entistä enemmän.

Nyt satsataan erityisen paljon juhlapukeutumiseen ja globaalin trendin mukaisesti myös festariasuihin. Sauson kevät- ja kesämalliston käsineet kiinnostavat aiempia vuosia enemmän esimerkiksi tyylitietoisia sulhasia ja morsiamia. Tarkkaan harkitut asusteet kruunaavat juhlavan asukokonaisuuden.

Nahkahansikkaiden osalta saatavuus on kevät- ja kesäkautena tänäkin vuonna hyvä, ja Sauson varastot on täydennetty laajalla valikoimalla sesonkiin sopivia tuotteita.