Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin löydät parhaat lainat netistä

Mainos. Lainan hakeminen netistä on yhä suositumpaa, mutta sopivan lainan löytäminen verkon lainaviidakosta voi tuntua todella vaikealta. Matchbanker on moderni lainavertailupalvelu joka auttaa sinua löytämään netin parhaat lainat.

Edullinen nettilaina on järkevä vaihtoehto, kun tarvitset nopeaa lainaa odottamattomiin kuluihin. Suomessa on kuitenkin useita kymmeniä lainantarjoajia ja näin myös satoja erilaisia lainaehtoja. Tämä tekee sopivan lainan löytämisestä erittäin haastavaa. Matchbanker haluaa auttaa sinua oman taloutesi hoidossa ja siksi kokosimme tämän lyhyen oppaan nettilainan hakuun.

Tee taustatutkimus

On järkevää aloittaa tutustumalla tarjolla oleviin lainoihin. Erilaisten lainatyyppien viidakko voi tuntua sekavalta, mikäli et tunne termejä. Hakukoneen ensimmäinen tulos, tai hienoimman näköinen nettisivu, eivät ole riittäviä perusteita lainapäätöstä tehtäessä. Jos lainamarkkinoiden perustermit, kuten korko, kulutusluotto tai todellinen vuosikorko tuntuvat hieman epäselviltä, kannattaa käyttää muutama hetki asiaan tutustumiseen, esimerkiksi bussi- tai junamatkan aikana.

Kun tunnet aiheeseen liittyvät termit, voit aloittaa sopivan lainan etsinnän. Kymmenien lainojen vertailu keskenään on työlästä ja osaava lainavertailupalvelu on tässä korvaamaton apu. Matchbanker kerää parhaat lainat käteväksi listaksi, josta näet tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä. Lainalistan lisäksi löydät sivulta oppaita oman taloutesi hallintaan, kuten miten hakea laina luottotiedottomalle, sekä tietoa lainojen yhdistämisestä. Kaikki tämä yhdeltä sivulta – nopeasti ja helposti.

Laadi budjetti

Budjetin laatiminen on yksi tärkeimmistä asioista, joka jokaisen lainanhakijan tulisi tehdä. Ennen kuin haet pikavippiä tai kulutusluottoa, sinun tulee tietää kuinka paljon lainaa tarkalleen tarvitset ja kuinka nopeasti voit maksaa lainan takaisin.

Mieti myös kuinka kalliiseen lainaan sinulla on varaa. Lainan kokonaiskustannukset ilmoitetaan lainan todellisena vuosikorkona. Kun olet tehnyt nämä päätökset, voit katsoa sopivan lainan Matchbankerin lainalistassa ilmoitettujen tietojen pohjalta.

Tutustu vaihtoehtoihin

Kun olet päättänyt mitä lainaa haluat hakea, seuraava vaihe on helppo. Voit siirtyä suoraan lainantarjoajan lainahakemukseen Matchbankerin lainalistasta. Muista, että lainahakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Vasta kun allekirjoitat lainantarjoajan lähettämän lainatarjouksen, tulee siitä sitova. Suomessa nettilainoilla on myös 14 päivän peruutusoikeus.

Muista, että voit myös saada edullisen luottotilin omalta pankiltasi. Mikäli et ole vielä tutustunut oman pankkisi lainatarjontaan ja lainalla ei ole kiire, kannattaa keskustella asiasta myös oman pankkisi kanssa. Jos sinulla on jo luottotili omasta pankistasi, tai tarvitset vakuudetonta lainaa nopeasti, on kilpailutettu nettilaina järkevä vaihtoehto. Tässä me Matchbankerilla autamme sinua mielellämme.