Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joustoluotto auttaa arkisissa rahoitushaasteissa

Mainos. Arkinen aherrus ei aina suju suunnitelmien mukaisesti. Huolellisestakin suunnittelusta huolimatta elämässä voi tulla eteen yllättäviä tilanteita, jolloin lisärahoitus on tarpeen. Tällaisissa tilanteissa joustoluotto auttaa selättämään hetkelliset taloudelliset haasteet.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on moderni rahoitusratkaisu, joka on joustavampi vaihtoehto perinteisesti pankkilainasta. Siinä missä perinteinen pankkilaina edellyttää yleensä käyntiä pankkikonttorissa, tulotositteiden kopioimista ja luottosopimuksen fyysistä allekirjoittamista, nykyaikainen joustoluotto haetaan ja myönnetään kokonaan netissä.

Lainaa vain tarvitsemasi rahamäärä

Lainaa ei koskaan kannata ottaa enempää kuin tarvitsee, ja lainan ottamista on aina harkittava huolellisesti etukäteen. Joustoluottoa on mahdollisuus nostaa käyttöön vain tarvitsemansa määrä, joten ylivelkaantuminen ei ole yhtä todennäköistä kuin pikavippejä käytettäessä. Myös korkoa ja muita kuluja maksetaan vain nostetusta lainasta. Esimerkiksi uuden kodin rakentaminen tai remontointi saattavat olla kulueriä, joita ei ole mahdollista arvioida tarkasti etukäteen. Tällaisissa tilanteissa joustoluoton tarjoama mahdollisuus lisäluoton nostamiseen on erittäin hyödyllinen mahdollisuus.

Joustoluotto on tyypillisesti tuhansia, joskus jopa kymmeniä tuhansia euroja. Lainaa hakevalle myönnetään henkilökohtainen luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa käyttöönsä. Luottoa lyhennetään kuukausittain ja laina-aika on yleensä muutaman vuoden. Lainaa etsivän kannalta haastavaa on, että joustoluottoja, kuten muitakin lainatuotteita, on tarjolla valtavan suuri määrä. Luottovaihtoehtojen huolellinen vertailu ennen lainahakemuksen täyttämistä on paitsi järkevää, myös taloudellisesti kannattavaa. Lainojen ehdoissa voi nimittäin olla suuriakin eroja, ja voit säästää jopa satoja euroja vertailemalla rahoitusratkaisuja etukäteen.

Vertaa ennen kuin valitset 

Lainojen vertailu voi tuntua lainaa etsivästä hyvin haastavalta tehtävältä. Matchbanker lainavertailupalvelu tekee tämän työn puolestasi. Vertailun avulla voit helposti löytää itsellesi sopivan lainaratkaisun ilman, että sinun tarvitsee etsiä eri lainojen ehtoja yksittäisten rahoituslaitosten sivuilta ja taulukoida vaihtoehdot itse. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin laina.

Näin haet joustoluottoa

Ennen lainavertailun käyttöä ja lainahakemuksen tekemistä on syytä miettiä muutamia asioita, jotka vaikuttavat hakuprosessiin. Tutustu siis seuraaviin kysymyksiin ennen rahoitusvaihtoehtojen kartoitusta.

Miten paljon lainaa todella tarvitset?

Miten pitkän laina-ajan tarvitset?

Millaista korkoa olet valmis luotostasi maksamaan?

Millaisella kuukausittaisella summalla voit lyhentää joustoluottoa?

Haluatko mahdollisesti maksaa koko lainan pois ennen laina-ajan päättymistä?

Haetko rahoitusta yksin vai yhdessä toisen henkilön, esimerkiksi puolison kanssa?

Kun olet Matchbankerin lainavertailun avulla löytänyt itsellesi sopivimman luoton, voit helposti siirtyä suoraan lainanantajan omille sivuille täyttämään hakemusta. Hakuprosessi kestää yleensä vain muutaman minuutin, ja parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi kymmenessä minuutissa hakemuksen täyttämisestä. Myös hakemuksen mahdollisten liitteiden, kuten kulutositteiden, lähettäminen onnistuu helposti ja näppärästi netissä.