Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuokratyötilaa kaikilla mausteilla

Innopark IISIstä voivat aloittelevat yrittäjät ja etätyöntekijät varata tiloja, joihin sisältyy palveluja kahvista alkaen.

Linnan Kiinteistökehitys Oy:ssä on tarjolla uudenlainen palvelu aloitteleville yrittäjille ja satunnaista työtilaa tarvitseville.

Visamäessä sijaitsevassa rakennuksessa on remontoitu yksi siipi viihtyisiksi työhuoneiksi ja yhteistiloksi. Kokonaisuus on saanut nimekseen Innopark IISI. Yhtiön myyntipäällikkö Pia Sipilä kertoo, että konseptin liikkeelle lähtöön vaikutti kysyntä ja sopivien neliöiden vapautuminen Innopark-talosta.

– Meiltä oli kyselty jo aikaisemmin, voisiko meiltä vuokrata kalustettua työtilaa päiväksi. Ryhdyimme miettimään asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja heidän omien tarpeidensa mukaan. Nyt valmiina on 6 kappaletta 10 neliön huoneita ja useita työpisteitä 75 neliön yhteistilassa.

Aloittelevan yrityksen kriteerinä on, että se on toiminut enintään kaksi vuotta. IISIssä se voi toimia yhden vuoden, jonka aikana jatkoa mietitään yhdessä. Sen jälkeen yrittäjä voidaan opastaa jatkamaan joko yhtiön omissa tai muiden ylläpitämissä tiloissa.

Samalla vuokrahinnalla saa palveluja, joihin kuuluvat muun muassa neuvottelutila, monitoimikoneen käyttö papereineen, kahvi ja pieni purtava sekä aulapalvelu ja tuki talossa toimivilta tahoilta.

Jos asiakkaat tarvitsevat asiantuntija-apua, he voivat kääntyä yrityskehityksen asiantuntijoiden puoleen. Lisäksi he voivat osallistua keskustassa sijaitsevassa Parkissa järjestettäviin yritystapahtumiin. Heidän käytössään ovat äänieristetty puhelinkoppi ja hiljainen tila, jos työnteko vaatii erityistä rauhaa. Omille tavaroille on säilytyspaikka naulakossa ja lokerikossa.

– Olemme saaneet palvelukonseptistamme erityiskiitosta. Monille esimerkiksi aulapalvelu on tärkeä lisä, Sipilä sanoo.

Innoparkin läheisyydessä on runsaasti myös muuta, erillismaksusta saatavaa palvelua, kuten lounasravintolaa, autopesulaa, autoparkkia ja kuntosalia.

Linnan Kiinteistökehitys omistaa ja hallinnoi kiinteistöjä, tarjoaa toimitiloja ja kehittää kiinteistösalkun arvoa.

– Kaikki toimitilamme ovat uudehkoja ja laadukkaita. Kiinteistötekniikkaan, siisteyteen ja viihtyvyyteen panostetaan paljon. Pyrimme siihen, että tilat tuntuvat ja näyttävät hyviltä. Tavoitteenamme on tukea yritysten sijoittumista Hämeenlinnaan tarjoamalla niille mahdollisimman optimaalisia toimintaympäristöjä, Sipilä sanoo.

Tunnetuimpia Linnan Kiinteistökehityksen rakennuksia ovat Visamäessä Innopark ja Visatalo, Moreenissa Steel ja Innosteel sekä keskustassa Lasikulma (Kasarmikadulla) ja Myllykulma (Turuntiellä).

IISIstä voi varata työtilan itselleen Innoparkin aulapalvelusta, joka on avoinna arkisin kello 8–16. Kymppikortin lunastamalla sisään pääse muulloinkin kuin virka-aikana.

Ota yhteyttä

Pia Sipila, p. 040 869 6460, pia.sipila@linnan.fi