Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Entinen tehdas muuntuu mihin vain

Riihimäen Lasitehtaanaukiolla on vuokrattavana tuhansia neliöitä toimitilaa.

Lasitehtaan entisellä tontilla Riihimäellä on tarjolla sekä lämmintä tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa että kylmiä varastoja. Tilat omistaa G-Kapitaali Oy, ja niitä välittää Vuokrapori LVV.

– Tilat ovat joustavasti muunneltavissa tarpeiden mukaan toimialasta riippuen. Usein pienteollisuustilat ovatkin sen luonteisia, että niitä pitää rakennella käyttäjälle sopiviksi, Vuokraporin tiimiesimies, yrittäjä Peter Kouvo kertoo.

Lämmintä tilaa on vuokrattavana eniten vuonna 1970 rakennetussa teollisuus- ja varastorakennuksessa, jonka koko on noin 2 577 neliötä. Rakennuksessa on teollisuus- ja varastotilan lisäksi toimistotilaa 150 neliötä sekä sosiaalitilat. Rakennus on muuntojoustava ja taipuu nykyajan vaatimuksille. Kylmiä noin 800 neliön varastohalleja tontilla on kolme kappaletta, ja pienempiä varastoja on kaksi. Varastokatoksessa neliöitä on 961. Piha-aluetta on vuokrattavana noin 2ha.

Tehtaan hehtaarin kokoinen tontti sijaitsee Hirsimäki-nimisellä alueella. Rakennusten pihamaillakin on runsaasti tilaa, mikä mahdollistaa isojen ajoneuvojen liikkumisen ja pysäköinnin. Tontilla on jo nyt aktiivista toimintaa.

– Kiinteistö soveltuu erinomaisesti logistiikkakäyttöön, sillä se sijaitsee ihan ytimessä suurten kaupunkien läheisyydessä Suomen premium-alueella. Helsinkiin on matkaa 75 ja Hämeenlinnaan 28 kilometriä. Liikenneyhteydet ja väylät ovat joka suuntaan hyvät, Kouvo sanoo.

Logistiikka on noussut Kouvon mukaan entistä isompaan merkitykseen, kun verkkokauppa ja sitä myöten tavaroiden varastointi on kasvanut muun muassa koronan takia.

– Kuljetus ja varastointi kehittyvät koko ajan, ja hintakilpailusta on tulossa kovaa. Riihimäellä vuokrahinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin pääkaupunkiseudulla, hän muistuttaa.

Lisätietoja ja yksityisesittelyt:

(02) 637 6101, www.vuokrapori.fi