Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimivien kiinteistöjen energiakumppani vahvistuu fuusiossa

e-Protech ja One1 jatkavat One1-nimellä – toimistot Hämeenlinnassa ja Lahdessa.

Hämeenlinnalainen e-Protech ja lahtelainen One1 fuusioituvat marras-joulukuun vaihteessa. Kumpikin yritys on perustettu vuonna 2010, ja molemmat ovat ehtineet luoda pitkiä asiakkuussuhteita.

– Fuusion myötä Hämeenlinnassa on entistä vahvempi toimija tuottamassa energiapalveluja ja -ratkaisuja. Meille hyvin tärkeitä ovat pitkäaikaiset asiakkuudet sekä avointen ja luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen, One1:n toimitusjohtaja Tero Holappa sanoo.

e-Protechin perustaja Jukka Hiltunen kertoo, että yrityksen henkilökunta on hyvin sitoutunutta ja työsuhteet ovat pitkiä. Kestävät asiakkuudet taas voivat lähteä etenemään hyvinkin pienistä asioista.

– Eräälle asiakkaalle laadimme kannattavuusvertailun heidän kahdella eri tavalla tuotetusta kaukolämmöstään, ja nyt teemme heidän useammalle tuotantolaitokselleen Suomessa erilaisia ja erikokoisia hankkeita. Molemmat yhtiöt ovat kasvaneet selvästi tänä vuonna, ja kasvuhakuisena One1 jatkaa myös tulevaisuudessa.

– Olemme toimineet paljon muilla alueilla, mutta kasvun myötä tulemme näkymään enemmän myös omalla kotikentällä Kanta-Hämeessä, Hiltunen sanoo.

– Energiamarkkinoilla on kysyntää, kiinteistöistä halutaan pitää hyvää huolta. Me teemme ympäristöystävällisiä uusiutuvan energian toteutuksia. Tuotamme kokonaispalvelua Yksi kumppani -aatteemme mukaisesti. Pystymme toteuttamaan projektit alusta loppuun selvityksistä projektien toteuttamiseen ja jälkihoitoon. Toimimme usein elinkaarikumppanina, ja meillä onkin solmittuna jopa 20 vuoden kumppanuussopimuksia, Holappa kertoo.

Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa kerrostaloyhtiöt, yritykset ja kunnat. Palvelut voivat koskea kiinteistöenergian ja -tekniikan uudistusten lisäksi esimerkiksi ilmanvaihtoa, taloautomaatiota tai aurinkoenergiaa.

– Ensin saatetaan esimerkiksi uusia lämmitysjärjestelmä ja myöhemmin todeta, että kiinteistöllä on vielä muita tarpeita. Silloin on etuna, että tunnemme sen historian. Tavoitteenamme ovat aina järkevät ja vastuulliset energiaratkaisut. Usein ne tuovat asiakkaalle myös säästöä, Holappa sanoo.

Teollisuudelle One1 toteuttaa isopiakin laitoskokonaisuuksia, kuten ympäristöystävällisiä biokaasuratkaisuja, joissa se on kumppanina.

One1:llä on laaja toiminta-alue ja kumppaniverkosto, joka mahdollistaa palvelujen tuottamisen.

Toimintamme laajentuessa haemme uusia tekijöitä tiimiimme

Haluatko olla mukana asiakas- ja ratkaisusuuntauneen yrityksemme kasvussa? Tutustu tarkemmin osoitteessa www.one1.fi/rekry

Käyttöinsinööri

Hajautettujen energiantuotantokohteiden valvontaa ja operointia. Tehtävä sisältää käytönvalvontaa etänä, operoijien ohjausta, sekä toimenpiteitä kohteissa.

Suunnittelija, LVI ja energiatekniikka

Energia- ja LVI-teknistä suunnittelua ja suunnittelun ohjausta. Teollisuuden, kiinteistötekniikan tai energiantuotannon tuntemus on eduksi.

Energia-asiantuntija

Energiatehokkuuteen ja kiinteistöjen käyttöön liittyvää selvitystyötä, dokumentointia ja konsultointia.

Myyntipäällikkö, ratkaisumyynti

Myyt luottamuksellisella ja konsultoivalla otteella energia- ja talotekniikkaratkaisuja erilaisille kiinteistöjen omistajille.