Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Vaalimainonnassa monikanavaisuus on valttia. Mediatalo Keskisuomalaisen monipuolisten mediaratkaisujen avulla tavoitat äänestäjät niin kassajonossa kuin autonratissakin – vaalitiimimme avulla rakennamme parhaan mahdollisen mainospaketin, jonka avulla näyt ja kuulut paikallisesti parhailla paikoilla.

Tiesitkö jo, että paikalliset digiuutismediat ovat tutkitusti ylivoimaisia mainoskanavia ihmisten tavoittamiseen paikallisesti? Digitaalisessa mediassa mainosmuodot ovat moninaiset – voit näkyä vaalikoneissamme, digilehden sivuilla, display-bannereissa, kertoa vaaliteemoistasi ja itsestäsi tuttavallisesti videolla tai tuoda osaamistasi esiin laajemmin natiiviartikkelissa, osana uutisvirtaa.

Natiivimainonta eli kaupalliset artikkelit niin digi- kuin printtilehdissä ovat oiva tapa kertoa ajatuksistasi laajemmin. Natiivitiimimme tuottaa tarvittaessa sisällöt artikkeliisi avaimet käteen -periaatteella. Diginatiivissa voit tehdä videoupotuksia, joiden avulla sisällöt heräävät elämään uudella tavalla.

Mediatalo Keskisuomalaisen digitaaliset ulkomainosmediat tavoittavat ihmiset liikenteessä. Big One -ulkonäyttöjen valtakunnallisen verkoston avulla tavoitat äänestäjät näyttävästi suurilla pinnoilla, keskeisillä kauppapaikoilla ja vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella. Paikallis- ja pikavuoroliikenteen bussien näytöillä mainoksesi saa matkustajien keskeytymättömän huomion ja toistojen avulla viestisi välittyy varmasti.

Tutkitusti tärkeimmät äänestyspäätöstä ohjaavat kanavat ulottuvillasi

Tiesitkö, että vaalikoneet ja sanomalehdet ovat eduskuntavaalien tärkeimmät tiedonlähteet suomalaisille? Vaaliviestinnässä kannattaa olla paikalla siellä, mistä tietoa haetaan ja missä äänestyspäätöksiä tehdään.

Painetut sanoma- ja kaupunkilehdet olivat ylivoimaisesti tärkeimmät mediat suomalaisten hakiessa tietoa äänestyspäätöksensä tueksi vuoden 2021 kuntavaaleissa. Olisitko uskonut, että sanomalehtien avulla tavoitat myös nuoret 18–24-vuotiaat äänestäjät? Tämä on totta, sillä nuorten keskuudessa sanomalehtien asema luotettavimpana mediana on vahvistunut.

Kolme paikallisradiotamme tavoittavat kattavasti alueittensa kuulijat Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä ja Savossa. Radio rakentaa ja vahvistaa muissa medioissa esitettyjen mainosten viestiä. Ääni vetoaa tunteisiin ja tuo uuden aistiulottuvuuden mainoskampanjallesi. Radiossa puhuttelet tuhansia vaalipiirisi kuulijoita, mutta viestit jokaiselle henkilökohtaisesti.

Käytössäsi on myös mediatalomme laadukkaat ja monipuoliset printin ja digin yhdistävät painopalvelut. Vaalilehtien, -korttien ja esitteiden lisäksi saat painostamme mainostuotteet myös kenttäkampanjointiin sekä kokonaisvaltaiset crossmedia-ratkaisut helposti ja nopeasti.

Paras tavoittavuus saadaan puolueen valtakunnallisella brändimainonnalla ja ehdokkaiden paikallisella viestinnällä. Mediatalo Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista. Kustannustehokkaat mediaratkaisumme ja palvelumme, kuten kampanjasuunnittelu, markkinointi ja viestintä, painopalvelut, suorajakelu ja tutkimuspalvelut saat helposti yhdellä kontaktilla, onpa tarpeesi valtakunnallinen tai paikallinen.

Paikkakuntasi parhaat vaaliosaajat apunasi

Mediatalo Keskisuomalaisen kokeneet vaaliasiantuntijat auttavat kokoamaan parhaan mahdollisen mainospaketin juuri sinun tarpeisiisi. Paikalliset mediamyyjämme tuntevat vaalipiirisi erityispiirteet, medioittemme vahvuudet ja osaavat siksi valikoida budjettiisi parhaiten istuvan ja toimivimman mainoskokonaisuuden. Paikallisuus on ydinosamaistamme ja sen on myös onnistuneiden valtakunnallisten kampanjoiden takana.

Vaalitiimimme tavoitteena on laittaa mainoseurot töihin. Siksi valikoimme parhaat kanavat ja toimivimmat mediamuodot, joilla tavoitamme äänestäjäsi kohdennetusti vaalikellosi eri vaiheissa.

Vaalitiimimme toimii aina puolueettomasti ja ottaa tasapuolisesti huomioon kaikki ehdokkaat ja puolueet.

Vahvasti valtakunnallinen ja aidosti paikallinen vaalitiimimme palveluksessasi

Saat käyttöösi koko Mediatalo Keskisuomalaisen mediaratkaisut yhdellä kontaktilla. Vaalipäällikkömme vaalipiireittäin:

Toimi heti!

Olemme valmiina suunnittelemaan kampanjan, jolla tavoitat äänestäjäsi. Vaalieduillamme saat runsaasti lisänäkyvyyttä. Tutustu linkistä kampanjatyötäsi helpottaviin vaalipaketteihimme. Voit jättää yhteydenottopyynnön, kun sinulle parhaiten sopii. Olemme yhteydessä pian ja kerromme vaalieduistamme!

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy tarjous tästä!

Mediatalo Keskisuomalainen on aidosti valtakunnallinen ja vahvasti paikallinen kumppani markkinointiin. Mediaratkaisuillamme monikanavaisen kampanjan toteuttaminen on helppoa ja kustannustehokasta. Yhdellä kontaktilla markkinoinnin palvelut suunnittelusta tutkimukseen.