Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: ulosajo Helsinginväylällä ja sivupeilit soossiksi keskustassa ja Hirsimäessä

Hätäkeskus ilmoitti poliisille sunnuntai kello 5.20 auton ulosajosta Helsinginväylällä Janakkalassa. Partion suorittamassa tapahtumapaikkatutkinnassa selvisi, että 25-vuotias mies oli kuljettanut henkilöautoa Valtatie kolmella kohti etelää ja hän oli menettänyt autonsa hallinnan ajautuen ulos tieltä. Mies ei loukkaantunut ulosajossa eikä autokaan vaurioitunut. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.12 promillea. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa sunnuntaiyönä Taula-Matin tiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Hämeenlinnan keskustassa sekä Hirsimäessä Kullervontiellä on vahingoitettu yli kymmentä henkilöautoa. Tien oikeaan reunaan pysäköidyistä autoista oli rikottu kuljettajanpuoleinen sivupeili. Vahinkoa on tehty akselilla Birger Jaarlin katu – Koulukatu – Niittykatu – Kustaa III:n katu – Kullervontie. Eniten sivupeilejä tuhottiin Koulukadulla, yhteensä viisi kappaletta. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vihjeet.hame@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295414222

Hätäkeskus ilmoitti poliisille torstaina kello 18.47, että Hämeensaarentien hampurilaisravintolassa mies ”ronkki” puukolla maksupäätelaitetta ja poistui pihalla olleeseen Renault-merkkiseen henkilöautoon. Partio havaitsi ravintolan pihalla kyseisen auton, jonka sisällä istui tuntomerkkeihin sopiva mies. Hän kertoi anastaneensa hampurilaisravintolan maksupäätelaitteen ja ojensi sen partiolle. Laite palautettiin ravintolaan. Maksupäätelaitteen ottanut 37-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen maanantaina kello 20.34, että Iittalantien ja Lasimestarintien risteyksessä oli henkilöauto suistunut ulos tieltä ja kuljettaja oli poistunut paikalta. Tapahtumapaikalta johtivat jalkineenjäljet auton omistajan osoitteeseen. Partio meni kyseiseen asuntoon ja se tapasi siellä autoa kuljettaneen 52-vuotiaan miehen. Mies myönsi ajaneensa autoa ja hän puhalsi alkometriin 1,58 promillea.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset