Kaupunkiuutiset

Tekstarit: Luistelujää toimii - Liikuntarajoitteisen on hankala mennä paikallisiin baareihin ja ravintoloihin

Torin luistinrata on käytössä hiihtolomaviikon loppuun asti.

Suuri kiitos torin luistelujäästä! Käyttäjiä riittää ja jää on monelle perheelle hyödyllinen ja iloa tuottava asia.

Mummu ja lapsenlapset

Toivomme kauppakeskus Goodmaniin hyvää ja viihtyisää ruokaravintolaa pikaravintoloiden lisäksi. Kaikille eivät sushiruuat maistu.

Tuppura

Hämmästyttää! Olen tässä kummastellut näitä paikallisia yökerhoja ja baareja, joissa valitettavasti kovin monissa on rappuset alas tai ylös, mutta ei mitään mahdollisuutta, että liikuntarajoitteinenkin pääsisi paikalle. Eikös näissä paikoissa ole esimerkiksi takaovea, josta olisi mahdollista kulkea tai vaikka tavarahissejä, jotta liikuntarajoitteiset voisivat kulkea, vaikka soittamalla ensin kyseiseen paikkaan, niin tulisivat sitten päästämään, niin kuin tekee esimerkiksi ruokaravintola Popino, jolle iso peukku asiasta. Näin eivät liikuntarajoitteisetkaan kokisi oloaan syrjityksi. Itse tykkään elää ja nähdä ihmisiä, enkä jäädä himaan märehtimään kohtaloani.

Nasu-71

Kävin syksyllä pyhäinpäivän jälkeisellä viikolla hautausmaalla korjaamassa pois palaneita kynttilöitä. Kannen avattuani roskalaatikossa paloi led-kynttilä. Kaikki eivät varmaan tiedä, että ne toimivat ajastimella ja ovat päivän aikana sammuneena. Innokas ”siivooja” ei päältä katsoen ehkä näitä erota muista kynttilöistä.

Janakkalassa asuva

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

28.9.2020