fbpx
Kaupunkiuutiset

Äijätreenit alkavat Janakkalassa

Vain miehille tarkoitetun äijä-treenin harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa.

Turengin äijätreeni kokoontuu Leppäkosken koululla tiistaisin klo 19–20. Treeni koostuu eri joukkuelajien peleistä vertaisohjaajan johdolla ja ohjatuista demotreeneistä, joissa pääset kokeilemaan esim. kahvakuulaa, crossfit-tyylistä kiertoharjoittelua, yleisurheilua ja painia. Lisäksi treenissä annetaan opastusta lihaskuntoharjoitteluun. Demotreeneistä vastaavat Janan koulutetut valmentajat.

Tervakosken äijätreeni treenaa Tervakosken alakoululla maanantaisin klo 19–20. Treeni koostuu eri joukkuelajien peleistä vertaisohjaajan johdolla. Luvassa on lentopalloa, salibandya, koripalloa, futsalia jne. Tarkempi ohjelma tehdään yhdessä osallistujien kesken. Tervakosken ohjelma ei sisällä demotunteja.

Leppäkosken koulun treenit alkavat 6.10. ja Tervakosken 21.9. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan nettisivujen lomakkeella (www.janakkalanjana.info). Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset