Kaupunkiuutiset

Albatrossi ja Heiskanen vierailevat Verkatehtaalla

Hämeenlinnan Verkatehtaalla vierailee 5.–6.9. yksi Suomen suosituimmista musiikkinäytelmistä Albatrossi ja Heiskanen. Esitystä tähdittävät Eppu Salminen ja Anneli Ranta.

Albatrossi ja Heiskanen -näytelmässä on yli kolmekymmentä Junnu Vainion suosikkilaulua Jukka Virtasen valloittavasti paketoimana. Tuotteliaan legendan lauluihin perustuva teksti on kolahtanut suoraan suomalaisten sydämiin, samalla voimalla kuin hänen laulutkin. Albatrossi ja Heiskanen kertoo Junnun tarinan laulujen kautta.

Esityksessä on Hämeenlinnasta kotoisin oleva nelihenkinen livebändi kapellimestarinaan Antti Paranko. Esityksen ohjaa Matti Kuikkaniemi, joka jäi eläkkeelle viisi vuotta sitten Hämeenlinnan teatterista.

Eppu Salminen tunnetaan monista tv- ja elokuvarooleista (mm. Vares -elokuvat ja Tahdon asia -tv-sarja) ja Anneli Ranta on tullut tutuksi Salatut elämät -sarjasta Helena Kuulan roolista.

Näyttämöllä nähdään myös Jarkko Tiainen, joka on tuttu mm. tv-sarjoista Kätevä emäntä ja maalaiskomediasarjoista Mooseksen perintö ja Turvetta ja timantteja.

Lisäksi mukana ovat Joensuun kaupunginteatterin näyttelijä Suvi-Maari Virta sekä Hämeenlinnan näyttelijät Turkka Mastomäki ja Birgitta Putkonen.

Albatrossin ja Heiskasen ensi-ilta oli 11.6.14 Joensuussa.

Esitykset Vanaja-sali pe 5.9. klo 18.30, la 6.9. klo 14 ja 18.30.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset