fbpx
Kaupunkiuutiset

Ämyrock jouduttiin tänä vuonna perumaan

Suomen vanhin ilmainen rockfestivaali ei tänä vuonna tule Kaupunginpuistoon. Ämyrock ilmoitti viikko sitten Facebook-sivullaan, että tulevan kesän tapahtuma on jouduttu perumaan järjestäjien vähyyden sekä taloudellisen tilanteen takia. Yhdistyksen mukaan on mahdollista, että klubeja tai ohjelmaa saattaa tänä vuonna Ämyn puolesta ilmaantua, mutta varsinaista festivaalia ei edes pienimuotoisena järjestetä. Yhdistys tähtää kuitenkin sinnikkäästi ensi vuoteen, joten jos Ämyn järjestäminen tai avustaminen kiinnostaa, liity ihmeessä mukaan ja ota yhteyttä ämyläisiin facebookissa tai sähköpostitse (info@amyrock.org).

 

Kaikkeen uuteen tottuminen ottaa meiltä hämäläisiltä aikaa. Uudistuneen uimahallin pukukaappien sähköisen järjestelmän sisäänajo on toki ottanut aikansa, mutta eiköhän systeemi jo toimi ihan mallikkaasti. Toimituksen havaintojen mukaan asiakkaiden ärräpäät johtuvat usein siitä, ettei aulassa olevaa ohjevideoon ole maltettu rauhassa syventyä. Jos elektroniikka vielä kummastuttaa, järjestelmään voi tutustua Liikuntahallien YouTube-palveluun lataamalta videolta, joka löytyy hakusanalla Hämeenlinnan uimahallin porttien ja kaappien käyttö.

 

Kirjailija Tapani Bagge kertoi junamatkailijan arjesta Facebookissa. “Ostin eilisiltana Keravan aseman automaatista lipun seuraavaan Hämeenlinnan-junaan. Ihmettelin hieman, kun se maksoi 18 euroa eli enemmän kuin Hämeenlinna-Helsinki normaalisti IC:llä. Kun sain lipun käteeni, en enää ihmetellyt. Minun piti kiertää Tikkurilan kautta. VR:llä palvelu paranee jatkuvasti. Nytkin näin Keravan ja Tikkurilan välisen radanvarren vielä kahteen kertaan pimeässä.”

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset