fbpx
Kaupunkiuutiset

Anna äänesi kuulua – kirjoita elämäntarinasi

Helvi Frick, Sirkka Nukari, Kaija Lehmuskallio, Hilja Mörsäri, Terttu von Weissenberg, Riitta Jalonen, Maija Paavilainen… Tuttuja naisia hämeenlinnalaisille, mutta tiedätkö todella, mitä kaikkea he ovat elämässään aikaan saaneet?

Pian tiedät, sillä Suomalainen Naisliitto on aloittanut naisten elämätarinoiden keruun. Ensimmäiset viisikymmentä ovat jo nähtävissä verkossa osoitteessa www.naisenaani.fi. Tavoitteena on, että vuonna 2017, jolloin Suomi juhlii satavuotista itsenäisyyttä, sieltä löytyy kymmeniätuhansia naisten pienoiselämäkertoja.

Eväitä kirjoittamiseen saat pääkirjaston musiikkisalissa tiistaina 8.9., jossa esitellään Naisliiton hanke sekä tänä syksynä alkava Vanajaveden Opiston elämäkertakirjoituskurssi Naisen ääniä – pieniä elämätarinoita. Illan aikana Heli Eskolin, Maija Kauppinen, Taija Tuominen, Hilja Mörsäri ja Tuula Salin kertovat elämäkertahankkeesta, opiston kurssista ja kirjoittamisen ilosta.

Tilaisuuden järjestävät Suomalaisen Naisliiton Hämeenlinnan yhdistys ja Hämeenlinnan pääkirjasto. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa.

Naisen ääniä – pieniä elämätarinoita pääkirjaston musiikkisalissa ti 8.9. klo 18–20.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset