Kaupunkiuutiset

Antiikkimessuilla tietoa ja neuvontaa alan harrastajille

Hämeenlinnan syksyn perinteinen antiikkitapahtuma järjestetään taas Elenia Areenalla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vuonna 1986 alkunsa saanut antiikkimessutapahtuma täytti viime vuonna 30 vuotta ja on eräs vanhimpia edelleen järjestettäviä alan myyntitapahtumia maassamme.

Tapahtumassa on tarjolla totuttuun tapaan esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, vintagea, retroa, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, vanhoja tekstiilejä ynnä muuta vanhaa ja keräilyllistä tavaraa. Nyt messuilla on tarjolla muutamalla osastolla tapahtuman pääteemaan sopivia, kotimaisten kädentaitajien uusia tuotteita.

 

Messuilla on tarjolla ostettavien aarteiden lisäksi myös runsaasti tietoa ja neuvontaa alan harrastajille. Viime syksyn tapahtumassa suuren suosion saaneet kalusteiden entistämisneuvonta ja kellojen arviointi saavat jatkoa Mestarientisöijät -yhdistyksen sekä Kellohuone Ville Pietilän osastoilla.

Paikalliset keräilyalan yhdistykset aktiivijäsenineen ovat myös mukana tapahtumassa. Hämeenlinnan Postimerkkikerhon osastolla saa tietoa postimerkkien ja postikorttien keräilystä sekä niiden arvoista ja Etelä-Hämeen Numismaatikoiden osastolla palvellaan kaikkia rahojen ja mitalien keräilystä kiinnostuneita.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Alle 15-vuotiaat pääsevät messuille maksutta aikuisen seurassa.

Elenia Areenalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa asiakkaiden autoille ja urheilutalon Pulleri-ravintolassa on tarjolla lounasta molempina päivinä. Lisätietoa: www.laatumessut.com.

Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut Elenia-Areenalla, Härkätie 17, la–su 2.9.–3.9. Avoinna molempina päivinä klo 10–16.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset