Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Antiikkimessut palasivat yleisön pyynnöstä takaisin keskustaan – Uuden messupaikan suosio yllätti järjestäjän

Messuilla on myynnissä erilaisia antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa ynnä muuta vanhaa ja keräilyllistä tavaraa. Kuva: Timo Auvinen

Laatumessujen alkuvuoden antiikkitapahtuma palaa takaisin kaupungin keskustaan. Tapahtuma muutti Hämeenkaaren sulkemisen jälkeen keskustasta Elenia Areenalle helmikuussa 2015.

– Kun urheilutalolla ilmeni aikataulullisia ongelmia tapahtuman toteuttamisessa, tuli hyvä hetki vastata laajojen piirien toivomuksiin ja tilaisuus palauttaa tapahtuma ainakin täksi kerraksi takaisin kaupungin keskustaan, Hannu Tienhaara Hämeenlinnan Laatumessuista kertoo.

Kysyntä osoittautui ennakoituakin suuremmaksi ja käytännössä kaikki tarjolla olleet myyntipaikat varattiin kahdessa päivässä uuden järjestämispaikan julkistamisen jälkeen joulukuussa 2018.

Messupaikkana on Lyseon lisärakennuksen Janne-sali sekä liikuntasali. Osa Keskuskoulun piha-alueesta muutetaan parkkipaikaksi ja lähikaduilla on myös maksuttomia kiekkopaikkoja.

Messuyleisöä palvelee Fresno Hämeenlinna -ravintola.

Pääsymaksu on aikuisilta 6 €. Perhelippu on 12 €, ja koskee saman talouden kahta aikuista ja kaikkia perheen alle 18-vuotiaita lapsia. Alle 15-vuotiaat pääsevät maksutta aikuisen seurassa.

Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut Lyseon lisärakennuksessa, sisäänkäynti sisäpihalta, Lukiokatu 7, 23.2.–24.2. Avoinna molempina päivinä klo 10–16.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset