fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Antti Ahonen kokoomuksen kuntavaalipäälliköksi ja Otto Kanervalta uusi single

Antti Ahonen tunnetaan myös Kuva: AP Sarjanto
Antti Ahonen tunnetaan myös Haluatko Miljonääriksi -visan ennätyspotin voittajana. Kuva: AP Sarjanto

Kokoomuksen puoluehallitus valitsi viikolla puolueen kuntavaalipäällikön tehtävään Antti Ahosen. Hän siirtyy tehtävään kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtajan paikalta. Ahonen on Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja sekä kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja.

Kuntavaalipäällikkö vastaa puoluesihteerin alaisuudessa kuntavaalien ehdokashankinnasta, valtakunnallisen kampanjan koordinoinnista ja toteutuksesta.

 

Otto Kanervan komeaa ääntä voi nyt kuunnella Spotifyssa.

Otto Kanervan single julkaistiin Spotifyssä perjantaina

Otto Kanerva tunnetaan ennen kaikkea näyttelijänä ja teatterinjohtajana, mutta myös vahvana tulkitsijana. Omaa musiikillista tuotantoa on hänelle kertynyt paljon vuosien mittaan ja nyt yksi lauluista saa päivänvalonsa. Perjantaina 13.3 julkaistiin Spotify-palvelussa hänen kappaleensa Tuoretta vai tunnin vanhaa.
– Kaikki juurtaa alkunsa Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin Kaksi puuta -näytelmän ensi-iltajuhliin, jossa kuulin tutun laulun etäältä. Poikani ja hänen ystävänsä siellä sitä hoilottivat. Olivat löytäneet kerran jo aiemmin äänittämän lauluni Youtubesta ja osasivat sen yllätyksekseni ulkoa, Kanerva kertoo.
Versio oli aikoinaan nauhoitettu Thilia thalia -ohjelmassa.
– Juhlissa höpöteltiin Marzi Nymanin kanssa. Hän kyseli, että mikäs laulu tämä on ja ehdotti, että äänittäisimme sen joskus.
Puolitoista vuotta soviteltiin aikatauluja, kunnes Kaurialaan Janne Saksan studiolle tuli Nyman mukanaan Anssi Nykänen ja Harri Rantanen.
Biisin sävellys ja sanoitus on Kanervan käsialaa, sovitus on Marzi Nymanin ja äänityksestä sekä miksauksesta vastasi Janne Saksa.

 

Beatmakers tekee levyä ja valmistautuu kesän The Renegades Revisited -esiintymisiin. Kuva: Esa Malm

Beatmakers lähtee taas Hollantiin

Parhaillaan uuden levyn äänityksiin valmistautuva Pekka Tiilikainen & Beatmakers on saanut toistamiseen kutsun Shadows-musiikin tapahtumaan Hollantiin. Edellisen kerran yhtye esiintyi tuulimyllyjen maassa syksyllä 2017 ja keikasta julkaistiin tuolloin Live in Holland -cd.
Ennen Hollantia yhtye poikkeaa syksyllä vielä Saksassa ja keikkaa on buukattuna syksyyn 2021 asti.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset