Kaupunkiuutiset

Anu Talus tekee kasvojenkohotusta ultraäänellä

Anu Talus tuo maahan kasvojenkohotusta tukevia hoitotuotteita, joissa on luonnonmukaista mehiläismyrkkyä. Kuva: Lea Karmala
Anu Talus tuo maahan kasvojenkohotusta tukevia hoitotuotteita, joissa on luonnonmukaista mehiläismyrkkyä. Kuva: Lea Karmala

Hyvän Olon Aitan yrittäjä, SKY-kosmetologi Anu Talus on hankkinut kasvojenhoitolaitteen, joka sopii hänen mukaansa esimerkiksi roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen.

Laite on vielä Hämeenlinnan seudulla harvinainen, Taluskin tutustui siihen Valkeakoskella opiskellessaan erikoiskosmetologiksi.

– Päätin hankkia laitteet ja alkaa tehdä hoitoa kohtuulliseen hintaan. Kohdennetulla ultraäänellä voi tehdä niinsanotun veitsettömän kasvojenkohotuksen. Sillä päästään ihon syvimpiin kerroksiin ja aktivoidaan ihon omaa kollageenituotantoa. Ihon ikääntyminen johtuu juuri kollageenituotannon hiipumisesta, hän kertoo.

Taluksen mukaan jo yhdellä hoitokerralla voi jo saada näkyviä tuloksia, mutta parhaat saadaan sarjahoidolla.

– Tulokset näkyvät kolmen kuukauden sisällä hoidosta ihon uusiutuessa. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, eikä hoito ole kivulias. Laitteen tehoa voimme säädellä asiakkaan tuntemusten mukaan. Aloitamme hoidon aina tehokkaalla ihonpuhdistuksella, sillä kosmetologina koen, että ihon hoito kuuluu aina aloittaa siitä. Käytämme luonnonkosmetiikkaa, jota itse maahantuomme Suomeen, Talus kertoo.

Kotihoidoksi Talus tarjoaa tuotesarjaa, jossa vaikuttavana aineena on mehiläismyrkky. Mehiläishoitajan tyttärenä hän kiinnostui kauneusalalla kohisuttaneesta tuotteesta, etsi siitä mahdollisimman luonnonmukaisen version ja alkoi tuoda sitä maahan.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset