Kaupunkiuutiset

Anu Vahtero haettiin kotoa X Factoriin

Viime vuosina Hämeenlinnan musiikkielämässä vaikuttanut ja Talent Suomi -ohjelmassa esiintynyt Anu Vahtero osallistuu seuraavaan X- Factor -laulukilpailuun MTV3:n kanavalla. Laulaja ei itse ilmoittautunut ohjelmaan, vaan hänet suorastaan värvättiin tuotantoyhtiön toimesta. ”Fremantle Medialta tuli sähköpostia. He olivat huomanneet, etten ollut hakenut kilpailuun ja halusivat minut mukaan. Lähetin ääninäytteeksi Talentissa äänitetyn taustanauhan lauluineen ja sain kutsun esikarsintaan tuomariston eteen”, Anu kertoo. ”Usein sanotaan, ettei esiintyjää kukaan tule kotoa keikalle hakemaan, mutta tällä kertaa kävi niin. Ihan mukavaa, sillä olen tehnyt paljon töitä lauluhommien eteen”.

 

Jääkiekkoanalyytikko ja toimittaja Petteri Sihvonen ja mediapersoona Aleksi Valavuori ovat nokitelleet toisiaan pitkään. Kiista on saanut viime aikoina aivan uusia ulottuvuuksia. ”Twitterissä on meininki, että minun pitäisi ottaa vapaaottelumatsi tai nyrkkeilyottelu Valavuorta vastaan, kun hän täyttää 40”, Sihovonen kirjoittaa Facebookissa. ”Kannatan enemmän nyrkkeilyä. Ja ilmoitan tässä ja nyt, että olen koska tahansa valmis. Ei muuten, mutta Varainkeruumies meni uhoamaan, että pudottaisi minut alle minuutissa. Valavuori on kevyt joukahainen, jos menemme samaan kehään!

 

Valavuoren vastausta ei tarvinnut kauan odottaa. ”Taas menee sun urheilutietämys aivan vihkoon ja lajit sekaisin. Tuli ehdotus vapaaottelusta, johon tosiaan totesin, että nukkuisit alle minuutissa. Ilmoitan tällä päivämäärällä olevani valmis kohtaamaan sinut octagonissa any given day. Koska olen herrasmies, lupaan päättää ottelun hyvin nopeasti. Nukutettuna nukut paremmin.”

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset