fbpx
Kaupunkiuutiset

Arja Koriseva laulaa Timo Metsolan hitillä

Hämeenlinnassa varttuneen TImo Metsolan Vuokraturva-yhtiöiden toinen Lintuja tuulessa -kokoonpanon albumi Kuiskaus on lähtenyt lennokkaasti liikkeelle YouTubessa. Albumin kappaleita on kuunneltu videopalvelun kautta yhteensä noin 90 000 kertaa ja kaikkiaan kuunteluminuutteja biiseille on kertynyt yli 160 000. Suosituimmaksi kappaleeksi on noussut Metsolan säveltämä ja Eija Hinkkalan sanoittama Tahdon-kappale. Arja Korisevan ja tangoprinssi Hannu Lehtosen esittämää laulua on kuunneltu YouTubesta noin 50 000 minuutin verran ja yksittäisiä katselukertoja on kertynyt noin 25 000. Albumi valittiin myös Radio Dein viikon levyksi.

 

Toimituksen nettihaaviin tarttui tällä viikolla sivusto tiinanpatikointi.blogspot.fi, jolla hämeenlinnalainen Tiina Vekama kirjoittaa kävelyretkistä, matkoista ja luontokokemuksista. Sivuilla on runsaasti kuvia. Kirjoittaja esittäytyy 1960-luvun alussa syntyneeksi psykiatriseksi sairaanhoitajaksi, joka on yhden aikuisen miehen äiti. Blogin otoksissa vilahtelee perhe, varsinkin pitkä mies reppu selässään ja pitkospuita rakastava Elmo-koira.

 

Hämeenlinnan kaupungin hankinnat ovat siirtyneet blogiaikaan. Kaupungin konsernipalvelujen yksi vastuualueista on talous, hankinnat ja omistajaohjaus. Yksi konkreettinen askel viestinnän kehittämisessä on Hankinnat ja Hämeenlinna -blogin perustaminen. Blogi on ennen kaikkea tiedotus- ja informaatiokanava Hämeenlinnan kaupunkikonsernin hankinnoista kiinnostuneille yrityksille ja muille yhteisöille. Hankinnat ja Hämeenlinna -blogi on verkko-osoitteessa hmlhankinnat.blogspot.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset