fbpx
Kaupunkiuutiset

Arkisia lauluja ja toivon sanomaa

Tämän syksyn kahdessa Se toinen torstai -kirkkoillassa puhutaan toivosta ja uskosta. Illoissa on myös musiikilla tärkeä asema

Puhujavieraana ensimmäisessä illassa torstaina 10.9. on nuorisotyöntekijä Marjaana Kotilainen, joka elinsiirtopotilaana fyysisestä sairaudesta toipumisen jälkeen jakaa ilon ja surun pisaroita sekä Raamatusta löytyvää rohkaisua.

Illan musiikista vastaa Ariel Neulaniemi, joka tunnetaan myös Radio Dein juontajana.

– On hienoa, kun saan arkisten laulujeni kautta tehdä maanläheisesti Jumalaa näkyväksi ihmisille, hän sanoo.

Tänä syksynä Neulaniemeltä ilmestyi ensimmäinen soololevy. Haaksirikko-levyn laulujen teemat ovat monille tuttuja: lapsettomuus, avioero, yksin jääminen, läheisen kuolema, työn arvostaminen avioliiton kustannuksella ja Jeesuksen löytäminen.

– Tähän ikään päästyäni olen huomannut, että ihmisillä on meneillään kaikenlaisia haasteita ja kriisejä. Moni kaipaa toivoa tilanteissa, joissa kokee jäävän yksin. Kriisit ovat kuitenkin mahdollisuus haastaa ja nähdä, mikä turva kestää ja mikä ei. Liian moni kulkee hautaan asti oma risti mukanaan. Minulle omien kriisieni taustalla rauhaa ja jopa iloa on tuonut sen näkeminen, että Jeesus kantaa ristini, pohtii Neulaniemi.

Seurakuntalaisen sana -puheen pitää seurakunnan luottamushenkilö Ensio Koitto.

Se toinen torstai -kirkkoilta Hämeenlinnan kirkossa torstaina 10.9. klo 18.30.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset