Kaupunkiuutiset

Arttu Lindeman loistaa Hehkudiscon tähtenä

Supersuosittu räppäri ja Youtube-tähti Arttu Lindeman esiintyy Aulanko Areenassa järjestettävässä ikärajattomassa Hehkudisko -tapahtumassa itsenäisyyspäivän aattona tiistaina 5.12.

Tapahtumassa nähdään ennakkoon platinaa Offline-debyyttialbumillaan striimanneen Arttu Lindemanin lisäksi myös kovassa nosteessa oleva kotimainen rap-duo DEM jonka taustalta löytyvät omilla soolo-urillaan menestystä niittäneet Piste Piste ja Maiki.

Vuoden Artistina Emma-Gaalassa palkitun Arttu Lindemanin huikea ura sai alkunsa Youtubesta, jossa miehellä on jo yli 175 000 seuraajaa. Hänen virallinen esikoiskappale Läikkyy nousi ensimmäisenä päivänä Spotifyn Suomen listan ykköseksi ja kappaletta on kuunneltu jo lähes huikeat 10 miljoonaa kertaa.

Lähes kultaa Miljoona Taalaa -hitillään striimannut DEM on ehtinyt jo valloittamaan suuria yleisömääriä mm Hartwall Areenalla järjestetyssä Tubecon -tapahtumassa ja vauhdikasta menoa on luvassa myös Aulangolla.

Kotimaisten supertähtien lisäksi tapahtumassa on ainutlaatuinen Hehkudisko -teema minkä myötä Aulanko Areena valaistaan upeaksi. Kaikki tapahtumaan saapuvat palkitaan hehkuvalla yllätyksellä (arvo 2 euroa).

Aulanko Areenan ovet aukeavat kello 18 ja ohjelma päättyy kello 20.30. Tapahtuman ovet sulkeutuvat kello 21. Tapahtumassa on mahdollista ostaa hehkutuotteita sekä pientä naposteltavaa ja virvoitusjuomia. Vaatesäilytys on maksuton.

Tapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä. Lisätiedot: www.facebook.com/hehkudisko.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset