Kaupunkiuutiset

ARXin kevät on täynnä meininkiä

Perhekahvila Hiekkakakku on jälleen avannut ovensa ARX -talon ensimmäisessä kerroksessa. Tammikuun ajan perhekahvilassa vietetään tammiriehaa ja helmikuussa perehdytään varjoteatteriin ja limataiteeseen.

Kahvila on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9.30–12, ja kahvilassa voi piipahtaa itselle ja perheelle sopivana ajankohtana. ARXin taidekasvattajat ohjaavat taidetyöpajoja ja suunnittelevat toimintaa perheiden toiveiden mukaan. Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet isovanhempineen ja ystävineen. Tarkemmat viikko-ohjelmat selviävät perhekahvilan facebook-sivulta. Hiekkakakkuun on vapaa pääsy.

Runsaasti tapahtumia

Koko perheen ARXantai-perhelauantaita vietetään kolmena päivänä kevään aikana. Ystävänpäivää vietetään 14.2., monikulttuurinen Maailmankylä-ARXantai on 21.3. ja Heppa-ARXantai vierailee Hattulassa 18.4. Päivien tarkemmat ohjelmat selviävät lähempänä tapahtuma-aikoja ARXin nettisivuilta. Perhelauantait ovat maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia, joiden ohjelma rakentuu teatterista, työpajoista, näyttelyistä ja mukavasta yhdessäolosta.

Elämystila Mini-Muu on tammikuun ajan kissateemainen, 10.2. alkaen seikkaillaan avaruusteemaisessa tilassa ja loppukevät vietetään labyrintissa. Elämystilaan on vapaa pääsy, ja lapset leikkivät omien aikuistensa seurassa. Elämystila on avoinna ARX -talon ensimmäisessä kerroksessa ti klo 9–17, ke klo 12–20, to ja pe 9–17 sekä perhetapahtumien aikana.

Temppulassa isät ja 1–3 -vuotiaat lapset heittävät kärrynpyörää yhdessä liikkuen ja touhuten. Kerhoon ovat tervetulleita myös vaarit, kummisedät ja enot leikkimään yhdessä lasten kanssa. Temppula-päivät ovat sunnuntaisin 15.2. 15.3., 19.4. ja 17.5. Yleisön pyynnöstä vain äideille ja lapsille on tarjolla muutamia Temppula-päiviä 1.2., 1.3. ja 3.5. Temppulat temppuillaan ARX- talon Keinusalissa klo 10–11. Temppula on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Temppulat tuottaa MLL:n Hämeenlinnan yhdistys.

ARX -talo sijaitsee osoitteessa Keinusaarentie 1, Hämeenlinna.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset