fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Arxin Sibelius-tapahtumassa eläimellistä menoa ja unikudelmia

Loiskis Trion konsertissa kuullaan musiikillisia tarinoita monenlaisista eläimistä, pehmoversioita unohtamatta. Kuva: Tanja Koskinen
Loiskis Trion konsertissa kuullaan musiikillisia tarinoita monenlaisista eläimistä, pehmoversioita unohtamatta. Kuva: Tanja Koskinen

Tulevan lauantain ARXantai kutsuu lapsiperheet ARX-taloon nauttimaan lastenlaulukonserteista, työpajoista ja Unikudelmia -näyttelystä osana Sibelius-fantasia -kaupunkitapahtumaa.

Loiskis Trion konsertti sisältää tarinoita kotieläimistä, metsäneläimistä ja villieläimistä, mukana saattaa olla myös pehmoeläimiä. Trio esiintyy ARX-talon Miniteatterilla alkaen kello 11 ja 13. Kaikenikäisille soveltuvien ja maksuttomien konserttien kesto on noin 30 minuuttia. Kumpaankin konserttiin mahtuu noin 70 kuulijaa, eikä niihin ole etukäteisvarauksia.

 

Tapahtumapäivän työpajakattaus on runsas ja tekemistä riittää kaikenikäisille. Ihastuttava kokoelma Luotsin pukuvuokraamon asuja ja asusteita odottelee rokkikukkoja ja bilehileitä pukeutumaan ja tanssin pyörteisiin. Elämyksellinen Unikudelmia-näyttelymaailma Galleria ARXissa kertoo yli kolmenkymmenen suomalaisen kirjan tarinoita. Mukana on kuvakirjoja, satuja, romaaneja ja tietokirjoja.

 

Uniin saattelee Unenkuiskaaja hohtavine viittoineen, päivätorkkuja tarjoilee Nunnun haukotushuisku ja unien avaruuksiin voi kulkea vaikka Unikon syntymäpäiväreellä.

Hämeenlinnan vikeltäjät ry:n väki pyörittää kahvilaa, jonka tuotto käytetään lasten harrastustoiminnan hyväksi. Kahvila toimii käteisellä, ohjelma on maksuton.

Sibelius-ARXantai la 21.9. klo 10–14 ARX-talossa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset