Kaupunkiuutiset

ARXissa synkistellään koko perheen voimin

Huippusuosittu Pyhäinpäivän ARXantai-tapahtuma tulee taas! Synkeä-ARXantai järjestetään ARX-talolla ensi lauantaina. Kaikille avoimessa tapahtumassa riittää yhteistä, hauskaa halloween-teemaista tekemistä kaikenikäisille.

Nukketeatteri Ofelian Reetu ja Lola -nukketeatteriesitykset ovat päivän ohjelmassa klo 11 ja 13 Miniteatterilla ARX-talossa. Esitys soveltuu yli 3-vuotiaille, ja esityksen kesto on 35 min. Lavalla nähdään Anne Lihavainen. Tuntematon laatikko on laskeutunut hiirineiti Adalmiinan kotikannon katolle, ja laatikosta kuuluu rapinaa. Mystinen laatikko aukeaa ja kannen alta kurkistavat Reetu ja Lola – pikkuiset käärmeet. He ovat kulkeneet pitkän matkan Käärmesaarelta, ovat nälkäisiä ja väsyneitä. Lola odottaa innokkaasti kohtaamista käpykyläläisten kanssa, mutta Reetua huolestuttaa; mitä jos he eivät pidä käärmeistä?

 

Galleria ARXin Valojuhla-näyttely on yhteisnäyttely. Näyttelyn taiteilijat ovat Hanna Keynäs, Matti Rauhaniemi ja Kirsi Mikkonen. Lisäksi on esillä Myllymäen koulun oppilaiden ja Kettukin yhteisöllinen teos Juhlapöytä. Kettukin toiminnanjohtaja Päivi Lilja esittelee näyttelyä ja kertoo Kettukin toiminnasta.

Maja-Minimuu -elämystila kutsuu lapsia arkkitehtuuri- ja rakenteluleikkeihin sekä tarjoaa aistimatkan pimeyteen. Majoja rakennetaan aivan uudella tavalla kankaista ja paneeleista.

 

Halloween-henkinen pikkuväen Ällökierros on suunniteltu alle 7-vuotiaille ja aikuisille. Luvassa on ällötyskerroin, joka soveltuu myös aikuisille. Kierrokset pyörivät nonstoppina, mutta huoltotaukoja on päivän mittaan muutamia. Yököttävää menoa tiedossa!

Omituisten viestien mysteerikierroksille voivat osallistua vain yli 7-vuotiaat. Etsiväkokelaat ilmoittautuvat ARX-talon ala-aulassa klo 10 alkaen. Lähdöt ovat klo 10.15, 11.15, 12.15 ja 13.15. Max 10 osallistujaa/kierros. Aikuiset eivät pääse mukaan tälle hyytävän jännittävälle kierrokselle.

Piirrettävä vieraskirja- ja Leijailevat kummitukset -työpajat ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Art Café Intolassa on tarjolla halloween-herkkuja ja lounasta. Pukeudu naamiaisasuun halutessasi.

Ohjelmasisältö on maksuton.

Synkeä-ARXantai ARX-talossa, Keinusaarentie 1, 4.11. klo 10–14.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset