fbpx
Kaupunkiuutiset

Asfaltointityö sulkee Vanajantien

Asfaltointityö sulkee Vanajantien Paasikiventien Kantolankadun väliltä. Vanajantie on suljettuna liikenteeltä heti keskiviikkoaamusta lähtien, ja avataan jälleen liikenteelle viimeistään perjantaina 10.6. klo 16.

Työn aikana liikenne ohjataan kulkemaan Kantolan alueelle kiertoreittiä Paasikiventie, Viipurintie ja Valtatie 10.

RTV:n liittymä siirtyy kulkemaan rakennetun Hilpi Kummilan tien kautta. Tontille kuljetaan ainoastaan Kantolan puolelta. RTV:n pihaan ajoa varten asennetaan tarvittavat liikenteenohjauslaitteet.

Aurinkokadun asukkaat joutuvat kulkemaan väliaikaisesti Paasikiventien kautta, sillä Vanajanrannankatu on pois käytöstä. Paasikiventien ja Aurinkokadun väliin rakennetaan liittymä tarvittavilla liikenteenohjausopasteilla. Aurinkokadulle ajo tapahtuu tämän järjestelyn aikana ainoastaan keskustan (Paasikiventien sillan) suunnasta ja Aurinkokadulta poistuminen ainoastaan kiertoliittymän suuntaan (Pohjantähti).

Kevyen liikenteen järjestelyihin ei tule muutoksia. Kevytliikenne kulkee Paasikiventieltä suoraan Aurinkokadulle. Kiertoreitti kulkee edelleen Kajaankiven puiston kautta Vanajantielle.

Vanajantien asfaltointi vaikuttaa myös bussireitteihin. Aamuisin linjan läpi pääsee ainoastaan 15 klo 7:05 linja-autoasemalta lähtevä vuoro.

Palvelulinja 7 ei aja työmaan aikana Kantolantietä, vaan poikkeusreitti menee Harvialantietä. Jos Kantolaan on tilauksia, tehdään pisto Harvialantieltä valtatien 10 kautta Kantolaan. Sen jälkeen jatketaan normaalisti Katumalle ja Katisiin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset