fbpx
Kaupunkiuutiset

Aulangolla ulkoilua koko perheelle

Puhdas ulkoilma ja liikkuminen ulkona ovat merkittäviä hyvinvoinnin ja terveyden edistäjiä kaiken ikäisille. Lasten ja erityisesti nuorten liikkuminen on vähentynyt ja liikkumisen esteenä voivat olla matkat liikuntapaikoille sekä ohjattuun liikuntaan liittyvät maksut. Nämä seikat käyvät ilmi kansallisesta Liitu eli Lasten ja nuorten liikuntakäyttäytymistutkimuksesta.

Kanta-Hämeen Hengitys -yhdistys järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa Aulangon tekosaaren kodalla lauantaina koko perheen maksuttoman ulkoilutapahtuman ja kannustaa perheitä aloittamaan hiihtoloman yhdessä liikkuen puhtaassa ulkoilmassa. Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa hankifutista, erilaisia toiminnallisia tehtävärasteja ja makkaranpaistoa.

 

Kanta-Hämeen Hengitys ry on yli 70 vuotta hengitysterveyttä edistävä Hengitysliiton paikallisyhdistys, joka edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä terveyttä ja hyvinvointia, lisää tietoutta hengitysterveydestä ja hyvästä sisä- ja ulkoilmasta. Yhdistys ennaltaehkäisee keuhkosairauksia, edistää hengityssairaiden hyvää hoitoa, tarjoaa hyvää hengitystä ja terveyttä edistäviä palveluita kaikille kuntalaisille.

Koko perheen ulkoilutapahtuma Aulangon tekosaaren kodalla lauantaina 24.2. klo 10–12.30. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset