Kaupunkiuutiset

Aulanko herää kevääseen

Aulangon puistometsän luonto on virkoamassa talven jäljiltä valoisaan kevääseen ja kesään. Kauden avauksessa tänään lauantaina esitellään ideoita ja vinkkejä hyvinvointiin kaikille puistometsän luonnossa liikkujille. Aulangon näkötorni, Tornikahvila ja Aulangon Ulkoilumaja ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Aulangon puistometsän luonto, kauniit maisemat ja vanhat romanttiset rakennukset kylpevät keväisessä valossa luoden oman säväyksensä tähän ainutlaatuiseen ja edustavaan alueeseen. Joko kevään ensi vuokot kukkivat entä joko kuuluu västäräkin tuttu tervehdys? Heräävää luontoa voi ihastella Aulangon monipuolista polkuverkostoa pitkin liikkuen ja nauttien.

 

Tapahtuma on yli kahdenkymmenen eri toimijan yhteistapahtuma, jonka tarkoitus on tarjota ulkona Aulangon puistometsän keväisessä maisemassa vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin, luonnossa liikkumiseen ja siitä nauttimiseen. Samalla esitellään toiminnallisen sisällön avulla yritysten ja yhdistysten palveluita ja toimintaa. Mukana järjestelyissä on luonnon, liikunnan ja hyvinvoinnin toimijoita.

Metsähallitus on tapahtumassa mukana yhtenä toimijana tarjoamalla omalla esittelypisteellään mm. tietoa ja tehtävää Aulangon luonnonsuojelualueesta ja siellä liikkumisesta. Muissa esittelypisteissä on monipuolisesti erilaista toimintaa ja aktiviteettia tarjolla, kuten esimerkiksi sointukylpyjä, aistien valtakunta, satumaisia saippuakuplia, ohjattuja liikuntatuokioita, metsäjoogaa, teltta- ja retkikeitinesittelyä sekä Muumien retkeilykoulua.

Kävijät saavat Aulangon ulkoilumajalta ja esittelypisteiltä reittikartan, joka esittelee puistometsässä kierrettävän reitin, sen varrella sijaitsevat esittelypisteet sekä päivän ohjelman. Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille.

Aulanko herää -tapahtuma lauantaina 21.4. klo 11–15.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020