Kaupunkiuutiset

Aulanko herää taas kevääseen

Aulangon puistometsän luonto on heräämässä talven jäljiltä kevääseen ja kesään.

Ensi viikon lauantaina Aulangolla järjestetään yli kahdenkymmenen eri toimijan yhteistapahtuma Aulanko herää.

Tapahtuman tarkoitus on tarjota ulkona Aulangon puistometsässä vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin, luonnossa liikkumiseen ja siitä nauttimiseen sekä esitellä toiminnallisen sisällön avulla yritysten ja yhdistysten palveluita ja toimintaa.

Puistometsän messujen ohjelmassa on muun muassa sointukylpyjä, aistien valtakunta, satumaisia saippuakuplia, ohjattuja liikuntatuokioita, metsäjoogaa, teltta- ja retkikeitinesittelyä, Muumien retkeilykoulua, neppisautoilua ja köysiseikkailu.

Tapahtuma tarjoaa tietoa mm. sydän-, hengitys-, muisti- ja mielenterveydestä, allergioista sekä luonnosta, retkeilystä, jokamiehenoikeuksista ja pyöräilystä. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan myös boffausta ja vierailemaan Aulangon näkötorissa. Sekä Tornikahvila että Aulangon Ulkoilumajan kahvila ovat avoinna tapahtuman ajan.

Kävijät saavat Aulangon ulkoilumajalta ja esittelypisteiltä reittikartan, joka esittelee puistometsässä kierrettävän reitin, sen varrella sijaitsevat esittelypisteet sekä päivän ohjelman. Reitin voi kiertää myös Hamkin DigiTrail-hankkeen kehittämän mobiilisovelluksen testiversion avulla.

Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille. Kävijöiden kesken arvotaan Seikkailupuisto Hugon ja Lasten Liikunnan Tuen tuotteita.

Aulanko herää -tapahtuma järjestetään lauantaina 21.4. kello 11–15.

 

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020