Kaupunkiuutiset

Avoimet ovet, mediatietoa ja elokuvailta vanhemmille

Hämeenlinnan Seudun Vanhempainyhdistys järjestää syksyn 2016 aikana tilaisuuksia kaikille vanhemmille.

Kouluissa vietetään monin eri tavoin kodin ja koulun päivää syyskuun lopulla. Hämeenlinnan yhteiskoulun Tuomelan yksikössä, Tuomelankatu 20, on perjantaina 30.9. avoimet ovet kaikille kiinnostuneille klo 11–13. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan uudistettuun kouluun, jossa maamme ensimmäinen, avoimia oppimistiloja hyödyntävä oppilaitos yhdistää nykyaikaiset oppimistilat ja uudenlaisen pedagogiikan.

Tiedätkö mitä lapsesi puuhaa netissä? Mediakasvatuksellinen vanhempainilta on luvassa torstaina 6.10. klo 18–20 HYK:n Tuomelan yksikön monitoimitilassa, Tuomelankatu 20. ARXin mediakoordinaattori Viljami Tabell vetämän illan kärkiteemoja ovat pelaaminen, ruutuaika, nettikiusaaminen ja K-18 materiaali. Tavoitteena on ohjeistaa lapsia järkevään ja vastuulliseen mediankäyttöön ja estää heitä putoamasta pahimpiin sudenkuoppiin. Illan aikana käsitellään monia ilmiöitä, jotka vanhempien on hyvä tietää. Ennen vanhempainiltaa on mahdollisuus tehdä koulukierros uusituissa tiloissa klo 17–18.

Elokuvailta nuorten vanhemmille järjestetään valtakunnallisella nuorisotyön viikolla (#hupparikansan puolella) torstaina 13.10. klo 18–20.15 Hämeenlinnan Yhteiskoulun Tuomelan yksikön monitoimitilassa, Tuomelankatu 20, yhteistyössä Kino Tavast ry:n kanssa. Illan elokuva tulee suoraan Rakkautta ja anarkiaa -festivaaleilta ja se on Émilie Deleuze´n ohjaama ranskalainen nuorten raadin palkitsema nuortenelokuva Miss Impossible – hankalan maineessa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset