Kaupunkiuutiset

Avoin kesäpäivä vielä kerran

Kesäkausi on päättymässä ja syksyn toiminnot alkamassa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa. Avoin kesäpäivä keskiviikkona 31.8. kutsuu vielä kerran kaiken ikäisiä viettämään kesäpäivää Loimalahden leirikeskukseen.

Leirikeskus on avoinna kello 12–21 pelailua, saunomista, uimista ja yhdessäoloa varten. Tulla ja mennä saa oman aikataulun mukaan. Päivän aikana vietetään kaksi musiikkihetkeä. Ismo Savimäki laulattaa virsiä kello 14 ja Minna Koskikunnas riparilauluja kello 18. Seurakunta tarjoaa makkarat, letut, kahvit ja mehut.

Vanajan kirkon perinteiset porttikahvit lähetystyön hyväksi juodaan vielä elokuun viimeisenä sunnuntaina 28. päivä. Rengon kirkossa jatkuu ympärivuotinen kirkkokahviperinne kello 10 jumalanpalveluksien jälkeen.

Kesän uutuutena on ollut Hämeenlinnan kirkon pääovelta kajautettu Iltasoitto kesälauantaisin aina kello 18 soivien ehtookellojen jälkeen. Jukka ja Aaro-Pekka Pitkäsen trumpetilla soittamaa virttä Oi Herra, luoksein jää, jo ilta on kuullaan viimeistä kertaa tänä kesänä lauantaina 27.8.

Syyskausi on alkanut lasten päivä- ja perhekerhoilla. Lähiviikkojen aikana käynnistyvät monet viikoittaiset toiminnat kerhoista kuoroihin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset