Kaupunkiuutiset

Bio Rex avautuu uudistettuna

BioRex Verkatehtaan viime elokuussa alkanut laajennusprojekti on nyt loppusuoralla. Kesäkuun viimeiset kaksi viikkoa elokuvateatteri on ollut suljettuna salien 1. ja 5. sekä myymälän viimeistelytöiden vuoksi. Uudistettu elokuvateatteri avataan yleisölle tulevana perjantaina.

Viidennen salin myötä elokuvateatteri pystyy palvelemaan asiakkaita entistä kattavammin ohjelmiston sekä näytösaikojen puolesta. Lisämaustetta katsojien leffaelämyksiin tuo uusi PRIME -sali, joka BioRex Verkatehtaalle avautuessaan on ensimmäinen laatuaan.

– PRIME on täysin uusi premium -salikonseptimme, joka koostuu kolmesta, tarkkaan suunnitellusta elementistä: penkeistä, kuvamaailmasta sekä äänimaailmasta. Tässä salissa penkit ovat tavallista leveämmät, valkokangas on pinta-alaltaan entistä suurempi sekä kaareva ja äänet toistuvat kirkkaasti Dolby Atmoksen kautta. Nämä elementit yhdessä koettuna vievät elokuvakokemuksen täysin uudelle tasolle. Sanoisinkin, että leffaelämystä tässä salissa on vaikea pukea sanoiksi, tämä on jotain mitä jokaisen on koettava itse, BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola hehkuttaa.

Kaikki projektorit on uudistuksen yhteydessä päivitetty 4K -lasereiksi. PRIME -salin lisäksi saleihin 2., 3. ja 5. on asennettu myös eturivin katselumukavuutta lisäävät kaiderahit. Lisäksi aulan kalusteiden ilmettä ja sijoittelua on uudistettu. Myöhemmässä vaiheessa aula avataan yhteiseksi tilaksi, joka palvelee niin leffateatterin kuin Verkatehtaalle avattavan kahvilankin asiakkaita.

– Alkuperäinen ajatuksemme remontin takana oli kapasiteetin lisääminen sekä tekniikan päivittäminen. Jo suunnitteluvaiheessa kuitenkin ymmärsimme, että meidän tulee panostaa projektiin laaja-alaisemmin ja ottaa huomioon koko palveluprosessi. Konkreettisia muutoksia on helpointa perustella teknisillä päivityksillä, mutta homman jujuhan on lopulta asiakkaan kokonaisvaltaisen leffaelämyksen kehittäminen, Jaakkola summaa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset