Kaupunkiuutiset

Birgitta voitti pubiturnauksen

Virvelin Rantakrouvi on ainakin siinä mielessä ainutlaatuinen rantaravintola Hämeenlinnassa, että sen ravintolarakennuksen vieressä on anniskelualueella beach volley -kenttä. Terassilta pääsee kentälle parilla askeleella.

Ravintoloitsija Jouko Malin ei jättänyt tätä ainutlaatuisuutta hyödyntämättä, vaan pisti pystyyn hämeenlinnalaispubien lentisturnauksen. Lauantain helteessä parhaiten selvisi Birgitan joukkue, joka voitti loppuottelussa Daniels´n ryhmän. Isäntäjoukkue Virvelinranta saalisti pronssia.

Birgitan viisihenkiseen ryhmään kuuluva Miariitta Lindroos valittiin koko turnauksen parhaaksi pelaajiksi. Kentällä oli kerrallaan aina kolme pelaajaa, joukkueeseen voi kuulua niin paljon pelaajia kuin kotipubista vain löytyi.

– Ensi kesänä täällä pelaa varmasti paljon enemmän pubien joukkueita, kun sana komeista palkinnoista ja loistavista olosuhteista kulkee. Jo nyt on kyselty jatkuvuutta, Jouko Malin uskoo.

Rantalentistä voi pelata milloin tahansa, ei pelkästään järjestetyissä tapahtumissa.

– Aika mukavasti täällä käy erilaisia kaveri- ja työporukoita palloa pompottamassa.

Lentiskenttä syntyi viime talven aikana, kun Malin päätti edelleen kehittää myös ympärivuotisesti suosittuna lounaspaikkana tunnettua Rantakrouvin ympäristöä. Melkein Vanajavedessä kiinni oleva lentiskenttä saa Malinin mukaan lisää pelialaa tulevan talven aikana, kunhan rantalentiksen pelikelit vaihtuvat harmaampiin talvipäiviin ja rakentamiselle on aikaa ja tilaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset