Kaupunkiuutiset

Bluesia Yhteisvastuun hyväksi

Sunnuntaina 15.4. kuullaan Vanajan kirkossa syvän etelän akustista bluesia ja vähän muutakin. Muun muassa Eva Cassidyn, Blind Willie Johnsonin ja Muddy Watersin lauluja esittää Duo Elina Hjelt & Pertti Puusaari vieraidensa Pekka Maalon (kontrabasso) ja Mika Soramäen (cajon) kanssa.

Puusaari korostaa bluesin tunteikkuutta:

– Siihen kiteytyvät kaikki elämän tunteet surusta iloon. Nämä tunteet on haluttu koota tähän konserttiin. Kappaleissa on myös vahva kattaus gospel-musiikkia. Sekin perinteisen bluesin hengessä: kaikki tunteet mukana.

Konsertissa on kahvitarjoilu, joka sisältyy ohjelman hintaan. Konserttivierailla on myös mahdollisuus ostaa tuotteita Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi. Konsertti alkaa kello 15 ja kestää kahveineen noin 1,5 tuntia.

Konsertin tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vuoden 2018 keräysvaroin tuetaan Suomessa taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Ulkomailla yhteisvastuuvaroilla autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä.

Ohjelmat ovelta 15 €.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020