fbpx
Kaupunkiuutiset

Brahen kirppis panostaa palveluun

Brahen kirppis avaa ovensa ensi lauantaina hämeenlinnalaisittain uudella palvelukokonaisuudella. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä käydä kirppiksellä kuin yhden kerran – tuomassa hinnoitellut myyntitavarat. Sen jälkeen kaikesta huolehtii kirpputori, jos asiakas niin haluaa. Palvelutarjonta on muutenkin uudenlaista verrattuna kaupungin reiluun kymmeneen muuhun kirpputoriin.

– Tavoitteena on palvella asiakaita laaja-alaisemmin kuin perinteisesti on totuttu. Pidämme henkilökunnan voimin myyntipöydät siisteinä ja ojennuksessa. Tilitys tapahtuu automaattisesti asiakkaan tilille. Jos tavaraa jää myymättä, me voimme näin sovittaessa ottaa lopputavarat myyntiin tai edelleen kierrätykseen, yrittäjä Marko Laine kertoo.

Myyntipöydän varannut asiakas voi seurata netin kautta ajantasaisesti myynnin kehittymistä.

Asiakkaan omasta myynnistä jäävät kelvolliset ylijäämätavarat myydään hyväntekeväisyystarkoituksiin esimerkiksi urheilu- tai nuorisotyön hyväksi. Lahjoituskohteet vaihtuvat muutamien kuukausien välein.

– Tällä toiminnalla tuetaan järkevää vapaaehtoistoimintaa. Samalla kirppiksen asiakas välttyy tavaroiden kotiin kuskaamiselta, Marko Laine selvittää.

Brahen kirppis aikoo erottautua myös spesiaalitarjonnalla, sillä esimerkiksi militariatarvikkeet saavat näkyvän aseman kokonaisuudessa.

– Ajatus on, että tarjonta kehittyy koko ajan yleisön toiveitten mukaan. Emme pysähdy vanhakantaiseen kirppistoimintaan, Laine lupaa.

Kirpputori työllistää vakituisesti kaksi henkilöä sekä yhden työttömänä olleen työkokeilijan.

Täkäläisittäin uutta Brahen kirppiksen toiminnassa ovat myös lapsille varattu oma leikkihuone, kahvilatoiminta lehtienlukupisteineen sekä asiakaspääte.

– Lasten oma leikkihuone sijoittuu henkilökunnan työpisteen viereen, joten he ovat aina aikuisen lähellä. Vastuu pysyy kuitenkin lasten huoltajilla, Laine selvittää.

Asiakaspäätteellä voi tehdä muun muassa pöytävarauksia ja hinnoitella tuotteita. Samaan kokonaisuuteen liittyy tulostuspalvelu.

– Kahvilaan tulee myös päivän lehtiä sekä erilaisia harrastuslehtiä.

Kesäaikana Brahen kirppis avaa piha-alueellaan ilmaisen konttoritorin, joka on avoinna sunnuntaisin. Palvelutarjontaan tulee myös pienien sarjojen tekstiilipainatus, esimerkiksi t-paitojen tekstipainostus asiakkaan haluamalla tekstillä.

Brahen kirppis sijaitsee Brahenkadun ja Eino Leinon kadun kulmauksessa. Kirpputori on avoinna arkisin klo 10–18, viikonloppuisin 10–15. Avajaiset lauantaina 20. tammikuuta.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset