fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Bulevardikomedia oli niin suosittu, että Eräs Teatteri jatkaa esittämistä vielä keväällä

Sanna Kukkonen (vas.), Harri Jokinen), Jarkko Salmelin, Harri Laine, Kari Salmenoj ja Virpi Peltovuori ovat tapahtumien pyörteissä. Kuva: Heikki Löflund

Syyskaudella yleisön suosikiksi naurettua Teetä vaikka väkisin -komedia esitetään Eräs Teatterissa vielä tammi-helmikuussa.

Ranskalaisessa näytelmässä päästään kurkistamaan harrastajateatterin harjoituksiin: omalaatuinen porukka valmistautuu esittämään ns. bulevardikomediaa, joka on perinteisesti täynnä nokkeluuksia ja yllättäviä juonenkäänteitä. Kaikki ei harjoituksissa mene kuitenkaan ihan putkeen, joten ensi-illassa jokainen pelastaa vain oman nahkansa, tai ainakin yrittää.

 

Komedia sai ensi-iltansa Eräs Teatterissa marraskuun alussa ja sen näki ennen vuodenvaihdetta jo liki tuhat katsojaa. Pienenä vinkkinä teatteri kertoo, että perinteisesti tuhannes katsoja palkitaan.

Näytelmän ovat ohjanneet Liisa ja Jorma Virtanen. Näyttämöllä nähdään sekä pitkänlinjan eräsläisiä että uudempia kasvoja: Tapio Hurri, Harri Jokinen, Ritva-Leena Jokinen, Harri Laine, Sanna Kukkonen, Virpi Peltovuori, Jarkko Salmelin ja Kari Salmenoja.

 

Keväällä Eräs Teatteri vastaa monen perheen toiveeseen, kun Ansu Laine ja Satu Sivula ohjaavat lasten jännitysnäytelmän Kadonnut jalokivi, jossa on mukana myös huumoria ja hyvää mieltä. Sen harjoitukset alkavat tammikuussa.

 

Teetä vaikka väkisin 11.1.-9.2. Eräs Teatterissa (Aulangontie 1B).

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset