fbpx
Kaupunkiuutiset

Digileiri nuorille Loimalahdessa

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ja Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut järjestävät digitaalisen toiminnan ja pelaamisen kesäleirin 13–15-vuotiaille Loimalahden leirikeskuksessa 1.–4.8.

Perinteisen leirielämän ja -toiminnan lisäksi leiripäivään sisältyy tietokoneella tekemistä ja pelaamista. Leirillä ei kuitenkaan unohdeta leirirutiineja, kuten saunomista ja uimista, ulkopelejä ja makkaran paistoa nuotiolla. Leiripäivään vain sisällytetään myös tietokoneaikaa.

Leirillä vallitsee rento meininki ja leirille osallistuvien nuorten mielipiteitä ohjelmien järjestämisessä kuunnellaan. Tarkempi ohjelma ja mahdolliset työpajat tulevat leirikirjeen mukana kaikille leirille ilmoittautuneille.

Leirin hinta on 35 euroa/hlö ja se sisältää leirin ohjelman, majoituksen ja ruuat. Leirille mahtuu mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leirille tulee ottaa mukaan oma tietokone!

Lisätietoja leiristä ja ilmoittautuminen 15.6. mennessä Hämeenlinna-vanajan seurakunnan nuorten nettisivustolla Poltsari.fi/ilmoittaudu. Lisätietoja saa myös nuorisotyöntekijöiltä Mikko Virta 0400 611 723 (17.6. asti) sekä Lasse Saraste 040 804 9378.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset