Kaupunkiuutiset

Dixieland-musiikkia omilla mausteilla

The Hämpton DixieBandin reipas New Orleans -jazz valtaa Suisto-klubin Hämeenlinnan 375-vuotisjuhlagaalan jatkoilla keskiviikkona 12.11. Bändin ohjelmistossa dixieland-jazzin lisäksi saavat vanhat kotimaiset iskelmät uuden kuosin.

Suiston keikalla Petri Keinonen (banjo, laulu ja lyömäsoittimet), Jussi Harju (sousafoni) ja Pekka Laurikka (pasuuna ja laulu) saavat vierailijoita lavalle. Mukana ovat muun muassa Sani Aartela, Jarmo Julkunen, trumpetisti Jukka Pitkänen ja vuoden nuoreksi jazzmuusikoksi LinnaJazzeilla valittu trumpetisti Jussi Keinonen.

The Hämpton DixieBand on Hämeenlinnassa perustettu kokoonpano jossa New Orleans -jazz yhdistyy maukkaalla tavalla vanhaan kotimaiseen iskelmään. Ohjelmistossa on tuttuja kotimaisia iskelmiä ja vanhaa dixielandjazzia.

Petri Keinosen 30-vuotiseen muusikon uraan mahtuu kansanmusiikkia, bluesia, teatterimusiikkia ja omaa tuotantoa. Lapin sotilassoittokunnan tuubisti Jussi Harju on valittu useasti Jazzrytmit -lehden kriitikkoäänestyksissä vuoden jazz-tuubistiksi. Pasunisti Pekka Laurikka soittaa Laivaston soittokunnassa.

The Hämpton DixieBand Suisto-klubilla ke 12.11. klo 21.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset