Kaupunkiuutiset Janakkala

Duo Naapurit tarjoilee musiikillisia makupaloja maailmalta

Janakkalan pääkirjastossa ensi perjantaina esiintyvä Duo Naapurit johdattelee kuulijat musiikkimatkalle eri puolille maailmaa. Kuva: Muu
Janakkalan pääkirjastossa ensi perjantaina esiintyvä Duo Naapurit johdattelee kuulijat musiikkimatkalle eri puolille maailmaa.

Duo Naapurit musisoi Janakkalan pääkirjastossa ensi perjantaina. Duon Musiikkimatkalla -konsertin ohjelmistoon on valittu musiikillisia makupaloja eri puolilta maailmaa. Luvassa on kotimaisten sävelmien lisäksi kappaleita Ranskasta, Irlannista, Hollannista, Italiasta, Argentiinasta, Etelä-Koreasta ja Yhdysvalloista.

Musiikin ammattilaisia

Duo Naapurit on vuonna 2017 perustettu soitinyhtye, jossa Anita Lehto soittaa harmonikkaa ja Terho Asikainen viulua. Molemmat ovat hämeenlinnalaisia ammattimuusikoita ja soitonopettajia.

Anita Lehto johtaa harmonikkayhtye Pomppaduuria ja Hattulan viihdesoittajia ja opettaa harmonikansoittoa Vanajaveden opistossa.

Terho Asikainen puolestaan opettaa viulunsoittoa sekä Vanajaveden opistossa että tamperelaisessa Uulun musiikkikoulussa ja esiintyy hämeenlinnalaisessa Petty Pilgrims -yhtyeessä.

Duo taipuu moneksi

Harmonikka ja viulu ovat kuin luodut duopariksi ja sopivat monenlaiseen musiikkiin. Duon ohjelmistossa on muun muassa ranskalaisia valsseja, tangoja ja jazzin standardeja – paljon tuttuja klassikkosävelmiä vuosikymmenten varrelta, suomalaista viihdemusiikkia unohtamatta.

Duo Naapurit Janakkalan pääkirjaston aulassa Turengissa perjantaina 4.10. kello 18. Konsertissa on väliaika. Vapaa pääsy.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset