Kaupunkiuutiset

Duudsonit tuli kaupunkiin

Duudsonit vieraili keskiviikosta alkaen muutaman päivän tv-kuvauksissa Hämeenlinnassa.

– Olemme aiemmin kuvanneet kaksi ”Duudsonit tuli taloon”-sarjan jaksoa Hämeenlinnassa. Kerran olemme mukana järjestämässä futisturnausta tässä kaupungissa, sanoi Duudsonien jäsen Jarno Laasala kuvausten tauolla Aulangon Katajiston Lasisaunalla.

– Nyt olemme olleet vähän pulahtamassa järvessä, saunoneet ja käyneet kaupoilla. Kaikkea on sattunut ja tapahtunut, Laasala tuumasi.

Monelle oli varmaan Jukolan torilla melkoinen näkymä keskiviikkona, kun Duudsonit raahasivat ruokaostoksia pulkassa.

Laasalan lisäksi Duudsoneista Hämeenlinnassa olivat Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen. Jukka Hildèn on parhaillaan USA:ssa.

– Syksyllä voi katsoa televisiosta, mitä täällä on touhuttu. Ihmiset ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Me olemme viihtyneet ja sopeutuneet tänne hyvin. Olemme tulleet ihmisten kanssa hyvin juttuun.

– Ihmiset ovat tulleet juttelemaan ja on otettu paljon kuvia. Meillä on myös se periaate, että jos ihmiset kysyvät nimmaria, sen aina annamme, Laasala sanoi.

 

Laasala on Duudsonien vastaava tuottaja ja hallituksen puheenjohtaja. Laasala ja Hildèn palkittiin vuonna 2009 Madventuresin ulkomaille viennistä YleX-kanavan Vuoden tuorein kulttuuriteko -palkinnolla.

– Ensimmäistä kertaa ensi syksynä meiltä tulee kaksi isoa tv-tuotantoa samalla kaudella. Posse jatkuu ja Duudsonit tuli taloon-sarjasta tulee uusi kausi, Laasala kertoi.

Duudsonien kuvauksissa mukana olivat hämeenlinnalaiset Arto Koivisto ja Tuomas Berg.

– Oli todella mahtava kokemus olla mukana tv-kuvauksissa. Duudsonit ovat mukavia ja sydämellisiä sällejä. He ovat rentoja heppuja eivätkä yhtään ylimielisiä, tuumi Berg.

Laasala vakuutti, että Hämeenlinna näkyy tuotannossa hyvässä sävyssä.

– Hämeenlinnalaisten ei kannata olla yhtään huolissaan, sillä kaupunki näyttäytyy hyvässä valossa, Laasala sanoi.

Duudsonit on tullut tunnetuksi hurjista tempauksista, sillä etenkin Jarppi Leppälä ja Jukka Hildèn ovat murtaneet luita rajulla tahdilla.

– Me olemme enemmän niitä miehiä, joiden teot puhuvat puolestaan, Laasala vakuutti.

 

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset