Kaupunkiuutiset

Edullista ylijäämäruokaa sovelluksella

Ylijäämäruoan vähentämiseen erikoistunut ResQ Club -palvelu laajeni Hämeenlinnaan viime viikon torstaina. Lähtölaukauksessa oli mukana kahdeksan paikallista ravintolaa: Fifth Avenue, Lounas-Ravintola Myllytupa, Jiao Long, Rax Buffet, Himalaya Kitchen, Ravintola Siddhartha sekä Cafe Kukko Tavastila ja Cafe Kukko Palokunnankatu.

– Suurin osa Hämeenlinnan ravintoloista osoitti suurta intoa ruokahävikin kitkemistä kohtaan. Vastaanotto oli erittäin positiivinen ja uskon vahvasti siihen, että voimme lisätä ravintolatarjontaa vielä lähiaikoina, ResQ Clubin myyntijohtaja Antti Tuomola sanoo.

Ennen h-hetkeä ResQ Clubilla oli Hämeenlinnassa 500 rekisteröitynyttä käyttäjää.

– Odotuksemme Hämeenlinnaa kohtaan ovat korkeat, koska kyseessä on suurehko kaupunki keskeisellä sijainnilla. Tavoitteenamme on pelastaa siellä vuoden aikaan vähintään 10 000 annosta.

– Toivottavasti kuluttajat lähtevät yhtä innokkaasti ruokahävikin vastaiseen taisteluun kuin ravintolat. Ainakin muissa kaupungeissa muutaman euron ravintola-annokset on myyty usein hetkessä loppuun.

ResQ:n kautta voit pelastaa edullisesti ruokaa, joka muutoin menisi hukkaan. Kun sovellukselle annetaan sijainti, karttanäkymä näyttää listan pelastettavista annoksista. Parhaiten tarjouksia on arkisin lounasajan jälkeen. Kun sopiva tuote löytyy, sen voi ostaa klikkaamalla tarjousta ja valitsemalla haluttu määrä. Maksamiseen voit käyttää yleisimpiä maksukortteja, jotka sallivat verkkomaksut ja lisäksi PayPalia ja Apple Payta. Palvelussa voi myös maksaa ResQ-krediiteillä, joita voi ostaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi verkkopankilla.

Annoksen hakuaika ilmoitetaan erikseen tarjouksessa. Tilatut tuotteet voi noutaa itselleen sopivaan aikaan hakuajan puitteissa. Tilausta noutaessa pitää mainita nimi ja mitä on tilattu. Tilauksesi säilytetään kylmässä.

Palvelun kautta myytävissä tuotteissa on 40-70 prosentin alennus. Maksuttoman sovelluksen voi ladata Googlen ja Applen sovelluskaupoista. Annoksia voi pelastaa myös ilman älypuhelinta osoitteessa resq-club.com/app/. Hämeenlinnan kuulumisia löytyy sivulta www.facebook.com/resqclubhameenlinna.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020