Kaupunkiuutiset

"Elämä on parasta itse tehtynä"

Linnan Martat osallistuu valtakunnalliseen ravintolapäivän tempaukseen ensi lauantaina omalla pop up -ravintolallaan. Marttojen Mummola lounas- ja kahvilaravintolassa myydään marttojen kotiruokaa: perinnekeittoja ja kahvia leivonnaisten kera. Perheen pienempien iloksi pikku martta myy itse valmistamiaan herkkuja pihapiirin sievässä leikkimökissä.

Vuonna 2018 marttojen yhteinen teema on kestävä arki. Sitä lähestytään vahvasti keittiön kautta tässäkin pop up -ravintolassa. Arkiruoka on järkiruokaa, mutta myös herkullista! Martat kannustavat jokaista tekemään itse perinteistä kotiruokaa. Elämä on parasta itse tehtynä! – kuuluu marttojen slogan.

Lauantaina pop up -ravintola Mummola avaa ovensa kello 11.30 ja on auki aina kello 15 saakka Hämeenlinnassa lähellä Ruununmyllyn koulua osoitteessa Hokkarientie 8. Ravintolaan on hyvät opasteet Hämeenlinna–Lahti -tien varrelta.

Pop up -ravintolaan voi mennä koko perheen voimin joko lounaalle tai kahvittelemaan. Keittolounaita on tarjolla kolme erilaista: Papan borssikeitto, Martan metsäsienipekonikeitto ja Mummolan makkarakeitto. Keittojen kanssa tarjoillaan itse valmistetuttuja sämpylöitä. Kahvin kanssa tarjotaan muffineita, pikkupullia tai korvapuusteja.

Linnan Marttojen pop up -ravintola Mummola osoitteessa Hokkarientie 8 on avoinna lauantaina 19.5. klo 11.30–15.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset