Kaupunkiuutiset

EloKlubi tuo uuden ilmeen

Elomessujen ravintola- ja iltatapahtumateltta pesee kasvojaan tämän vuoden messuilla. EloKlubiksi jalostuneessa teltassa uutta ilmettä tuovat uudistetut kalusteet, yleinen sisustamisen ilme sekä koko ravintolatarjonta esiintyjävieraineen. EloKlubin kokonaisuudesta vastaa Vanajanlinna Catering.

Ohjelmapuolella tukeudutaan valtakunnan kärkeen, kun torstaina esiintyy Juha Tapio, perjantain ”yllätysten yönä” Matti Nykänen, Johanna Tukiainen ja Tauski sekä lauantaina Lauri Tähkä.

Päiväaikaan EloKlubilla vierailee julkkiskokkeja valmistamassa ruokaa yhdessä Vanajanlinnan keittiöpäällikön Mika Jokelan kanssa.

– EloKlubilla on tänäkin kesänä rento meininki, mutta haluamme tarjota niin päivävieraille kuin illanistujaisiin viihtyisät puitteet. Kalustus uusitaan, samoin teltan kokonaisilme, Vanajanlinna Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo kertoo yrityksen mukaantulosta Elomessujen yhdeksi järjestäjäksi.

EloKlubi vertää lähemmäs tuhat vierasta. Uutta on se, että kenellä tahansa on mahdollisuus ostaa VIP-kortti, jolla ruokaa ja juomaa omalla alueella, jossa on myös omat wc-tilat.

– Tämä on uutuuspalvelu, jonka kuka tahansa voi ostaa. Periaate kaikessa on, että kaikki sujuu laadukkaasti ja sutjakkaasti, mutta aikaisemmin totuttua viihtyisimmissä puitteissa, Walkamo jatkaa.

EloKlubin ovet avautuvat jokaisena iltana klo 19 ja ennen illan pääesiintyjää kansaa viihdyttää dj ja lämppäribändi. Baaritiskit avoinna 01.30:een asti, illan aikana myös snack-tyylistä iltapalaa saatavilla. Pääsylippujen ennakkomyynti on jo käynnistynyt.

Elomessut  järjestetään 23. kerran Hämeenlinnan Hämeensaaressa  9.8.–10.8.2014.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset