Kaupunkiuutiset

Elokuvateatteri Bio Marilyn lopettaa 

Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva elokuvateatteri Bio Marilyn lopettaa toimintansa kuluvan vuoden lopussa.

Huhtikuussa 2016 Bio Marilyn liittyi osaksi BioRex -elokuvateatteriketjua. Omistajuuden vaihtumisen myötä elokuvateatterin kävijämäärät ovat laskeneet voimakkaasti.  Päätös toiminnan lopettamisesta perustuukin  kävijämäärien kehitykseen teattereissa. 

Liiketoimintojen yhdistyessä päätettiin Bio Marilynin ohjelmistoa monipuolistaa asiakastoiveiden mukaisesti. Jo entuudestaan laaja Verkatehtaan ohjelmisto sekä Bio Marilynin ohjelmisto ovat tarjonneet katsojille reilun kattauksen elokuvia kassamagneeteista pienempiin art house -elokuviin sekä ulkomaalaisiin titteleihin. Muutoksella ei kuitenkaan ollut toivottua vaikutusta kävijämääriin, eivätkä asiakkaat toiveistaan huolimatta löytäneet pienempiä elokuvanimikkeitä Bio Marilynin ohjelmistosta.

– Kävijämäärien kehitys on osoittanut, että asiakkaat ovat valinneet Bio Rex Verkatehtaan heidän omaksi elokuvateatterikseen. Muutoksen myötä pystymme myös keskittymään yhden yksikön toimintaan entistä tehokkaammin sekä kehittämään lähitulevaisuudessa niin teknisiä valmiuksia kuin ohjelmistollisia palvelujakin, BioRex:n toimitusjohtaja Aku Jaakkola kertoo.

Bio Marilynin viimeiset elokuvanäytökset nähdään perjantaina 30.12.2016.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset